DEVA MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
TEŞKİLATLARLA İSTİŞARE YAPTI

KPSS LİSANS SONUÇLARI AÇIKLANDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    TEŞKİLATLARLA İSTİŞARE YAPTI

TEŞKİLATLARLA İSTİŞARE YAPTI

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.

SİYASET      21 Ekim 2020 - 16:58     0

TEŞKİLATLARLA İSTİŞARE YAPTI

 

Geçtiğimiz günlerde ilçe kongrelerini tamamlayan Osmancık ve İskilip İlçesi’ni ziyaret eden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, her iki ilçede de yeni göreve seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Osmancık ve İskilip İlçelerinde daha önce görev yapan ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden başta üye çalışmaları olmak üzere parti çalışmalarına ağırlık vermelerini istedi.

Teşkilat çalışmalarıyla ilgili partililere çeşitli tavsiyelerde de bulunan Ahlatcı, 18 yıldır iktidarda olan AK Parti’ye hem Osmancık, hem de İskilip İlçelerinin çok büyük destek verdiğini hatırlatarak, AK Partililer olarak kendilerinin de her iki ilçeye hizmet borçlarının olduğunu vurguladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ