"Amatör sahaların yıkılma kararını Çorum halkı versin"

Okuduğunuz haber
TSO’DA “MARKA YOLCULUĞU VE TASARIM HİKAYESİ” EĞİTİMİ

Hollanda’dan Çorum’a postayla uyuşturucu gönderdiler

Anasayfa   /    Ekonomi    /    TSO’da “Marka yolculuğu ve tasarım hikayesi” eğitimi

TSO’da “Marka yolculuğu ve tasarım hikayesi” eğitimi

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, Özgür Ahmet Köse ile “Girişimciler İçin Marka Yolculuğu ve Marka Tasarım Hikâyesi” konulu bir eğitim düzenledi.

EKONOMİ      23 Subat 2021 - 11:45     0

TSO’da “Marka yolculuğu ve tasarım hikayesi” eğitimi

 

Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca başkanlığında video konferans ile yapılan eğitime, İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, girişimci kadınlar ve öğrenciler katıldı. Marka ve Hikâye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse; markanın önemi, marka isminin belirlenmesi, bulunduğumuz dönem içerisinde pazarlamanın dönüşümü, dijital platformlar üzerinden insanları etkileyerek satış yapmanın önemi, tavsiye pazarlaması kullanımı, duygusal pazarlama teknikleri ile ürünün sunumu ve hedef kitlenin tanınması konularını anlattı.

Eğitimin sonunda, TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca, Marka ve Hikâye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse’ ye verdiği bilgiler ve sağladığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

Öte yandan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, TOBB Çorum İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca ve Kurul Üyeleri ile bir araya gelerek 2021 yılı projelerini görüştü.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ