Yıldırım Akbulut vefat etti

Okuduğunuz haber
VALİ ÇİFTÇİ'NİN KONYASPOR ARMALI MASKESİNE TEPKİ

Sobacı'nın görev süresi 3 ay uzatıldı

Anasayfa   /    SPOR    /    Vali Çiftçi'nin Konyaspor armalı maskesine tepki

Vali Çiftçi'nin Konyaspor armalı maskesine tepki

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin Çorum'da bir açılış töreninde Konyaspor armalı maske takması Çorumluların tepkisini çekti.

SPOR      14 Nisan 2021 - 17:08     0

Vali Çiftçi'nin Konyaspor armalı maskesine tepki


 
Bir pastane açılışında Çorum Valisi Mustafa Çİftçi'yi görenler, Vali Çiftçi'nin görev yaptığı Çorum'a adepte olamadığını kendisini bu kente ait hissetmediği şeklinde değerlendirirken, Çİftçi'nin bu durumuna sosyal medyadan Çorumlular tepki gösterdi.
Vali Mustafa Çİftçi'nin Konyalı olabileceğini ve fikrini söyleme özgürlüğünün olduğunu ancak,  Çiftçi'nin buradaki varlığını Çorum valisi olmasına borçlu olduğunu belirtiler.
Yine, "Çorum valisi sıfatı ile bu şehrin tek profesyonel takımı olan Çorum Futbol Kulübünün manevi şahsiyetine saygı beklemek hakkımız olsa gerek. Kimseye zorla sevdiremeyizde, tribüne bari oynasanız biz buna bgile razıyız" şeklinde paylaşımlar yapılarak Çiftçi'ye kızgınlıklarını ifade ettiler.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ