İskilip’te kat kaloriferi patladı: 1 ölü

Okuduğunuz haber
YARI YIL TATİLİ BAŞLADI

Vergi borçları ertelendi

Anasayfa   /    Eğitim    /    Yarı yıl tatili başladı

Yarı yıl tatili başladı

22 Ocak 2021 Cuma (bugün) günü uzaktan eğitimin sona ermesiyle birlikte yarıyıl tatili başladı.

EĞİTİM      22 Ocak 2021 - 13:20     0

Yarı yıl tatili başladı



Bugün uzaktan eğitimle geçen öğrenim yılının ilk yarısı sona erdi. 18 milyon öğrenci, üç haftalık tatile girdi. İlkokul ve ortaokul öğrencileri karnelerini dijital ortamdan alabilecekken lise öğrencileri ilk dönem karne almayacak. Pandeminin ilerleyişine göre ikinci yarıyılın 15 Şubat'tan itibaren yüz yüze yapılması bekleniyor.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 81 ilden öğrencilerin katılımıyla 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Dönemi kapanışı ve "Birlikte 23 Gün Etkinlikleri" tanıtım programına çevrim içi katıldı. Selçuk, programda yaptığı konuşmada "İkinci dönemde salgının yolumuzdan çekildiği oranda okullarımıza hep beraber döneceğiz ve 15 Şubat'tan itibaren de sizleri okullarımıza orada görmek istiyoruz. Salgın koşullarını dikkate alarak elbette bu değerlendirmeler de yapılıyor. Baharı okullarımızda hep birlikte karşılayalım niyetindeyiz. Tatiliniz bildiğiniz gibi 23 gün sürecek uzun bir kış tatili olacak" şeklinde açıklamalarda bulundu.
 Ardından öğrencilerin tatilde yararlanması için hazırlanan Birlikte 23 Gün Etkinlikleri'ni  tanıttı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ