“CUMHURİYET, DİRİLİŞİN SİMGESİDİR”

Okuduğunuz haber
YENİ TEKNİK DİREKTÖR İSMET TAŞDEMİR

CEYLAN’DAN ÇORUM FK’YA DESTEK: O SENE BU SENE OLACAK

Anasayfa   /    SPOR    /    YENİ TEKNİK DİREKTÖR İSMET TAŞDEMİR

YENİ TEKNİK DİREKTÖR İSMET TAŞDEMİR

Çorum FK'da teknik direktörlük görevine İsmet Taşdemir getirildi...

SPOR      29 Ekim 2020 - 18:09     0

YENİ TEKNİK DİREKTÖR İSMET TAŞDEMİR

 

Ergene Velimeşespor yenilgisin ardından karşılıklı anlaşarak görevine son verilen Bahri Kaya'nın yerine teknik direktörlük koltuğuna getirilen isim belli oldu. Cumartesi günü Ankara Demirspor ile Çorum Şehir Stadyumu'nda oynanacak 8.hafta maçı öncesi takımın başına futbol kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan İsmet Taşdemir getirildi.

Bahri Kaya'nın bu sabah görevinden ayrıldığı bilgisinin verilmesinin ardından 24 saat geçmeden yeni bir teknik direktörle anlaşma sağlandı.

Futbolu bıraktıktan sonra 2010 yılında yardımcı antrenör olarak teknik kısımda görev almaya başlayan İsmet Taşdemir, ertesi sene 1 yıl boyuncu Türk Telekom'un teknik direktörlük görevini üstlendi. Daha sonra 2015 yılına kadar yardımcı antrenör olarak çeşitli takımlarda görev aldı. bu süre zarfında Mesut Bakkal'ın da 3 yıl yardımcılığını yapan İsmet Taşdemir, 2015 yılından itibaren sırasıyla Amed SK, Kocaeli Birlik, Ankaragücü, BAK FK, Altay SK, Ümraniyespor, Samsunspor ve son olarak da Ankaraspor'da teknik direktör olarak çalışma gösterdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ