MEHMET TAHTASIZ GÖREVDEN Mİ ALINIYOR?

Okuduğunuz haber
ZANAATKÂRLAR TAM GAZ

"GEREKİRSE HASTANENİN TADİLATINI BEN ÜSTLENİRİM"

Anasayfa   /    Gündem    /    ZANAATKÂRLAR TAM GAZ

ZANAATKÂRLAR TAM GAZ

Yaydiğin Köyü civarında 615 dönümlük bir arazi üzerine yapımı devam eden S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde faaliyet gösterecek olan Hurdacılar Sitesi’nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

GÜNDEM      28 Kasim 2020 - 16:22     0

ZANAATKÂRLAR TAM GAZ

 

 

Yapımı devam eden Hurdacılar Sitesi’nde 208 adadaki saha beton çalışmaları başlatıldı.Çalışmalara ara vermeden devam edilen Hurdacılar Sitesi’nde çalışmaların en kısa zamanda bitirilmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkçı, "Hurdacılar Sitesi’nde 208 adadaki saha beton çalışmaları başlatıldı.Çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Bizim amacımız işlerin son derece hızlı bir şekilde ve titizlikle uygulanmasıdır. Bizden beklenilenin en iyisini yapmak için buradayız. Tüm üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

Mustafa Fındıkçı, Hurdacılar Sitesi tamamlandığında, 1.000 ve 1.500 metrekare alan olmak üzere 44 adet işyeri yapacaklarını ve kooperatife ilk olarak hurdacı esnafının taşınacağını kaydetti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ