KPSS LİSANS SONUÇLARI AÇIKLANDI

Okuduğunuz haber
ZANAATLARLARDAN ÖVGÜ İLE BAHSETTİLER

TÖK, TAHSİN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    ZANAATLARLARDAN ÖVGÜ İLE BAHSETTİLER

ZANAATLARLARDAN ÖVGÜ İLE BAHSETTİLER

İş-Kur İl Müdürü Ali Şahan ve PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret etti.

EKONOMİ      22 Ekim 2020 - 15:23     0

ZANAATLARLARDAN ÖVGÜ İLE BAHSETTİLER

 

 

Ziyarette Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı’dan çalışmaları hakkında bilgi alan İş-Kur İl Müdürü Ali Şahan ve PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, kooperatifteki çalışmaların övgüye şayan olduğunu kaydettiler. Şahan ve Pehlivan ayrıca Kooperatif yöneticileri ve yüklenici firma yetkililerine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Fındıkcı ise, Zanaatkarlar Kooperatifi olarak İş-Kur’la her zaman uyum içerisinde çalışma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Fındıkcı, “Kooperatifimizi ziyaretinizden büyük onur duyduk. Bizim amacımız Çorum’a Türkiye’nin en modern sanayi sitelerinden birisini kazandırmaktır. Bu amaç doğrultusunda çalışma arkadaşlarım ve ben yoğun çaba sarf ediyoruz. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri Halit BölükbaşKadir Akdağ ve Yalçın Keşçi ile birlikte yüklenici firma yetkilileri İrfan Yaşar ve Şeref Kaya da hazır bulundu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ