HAMAM SUYUYLA DOST GÖNÜLLÜYOR

Okuduğunuz haber
GÜNAY: SEÇİMLERDE BİZİM EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ MHP OLDU
Anasayfa   /    Siyaset    /    GÜNAY: SEÇİMLERDE BİZİM EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ MHP OLDU

GÜNAY: SEÇİMLERDE BİZİM EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ MHP OLDU

AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay AK Parti Genel Merkezinde  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da hazır bulunduğu toplantıda, “ Bizim en büyük düşmanımız MHP oldu ilçeleri onlar yüzünden kaybettik” dedi.

SİYASET      16 Mayis 2024 - 11:02     0

GÜNAY: SEÇİMLERDE BİZİM EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ MHP OLDU

 

RotaÇorum’un AK Partili kaynaklardan edindiği kulis  bilgilerine göre, AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında söz alan Çorum İl başkanı Murat Günay. Cumhur İttifakı ortakları MHP’ye çok ağır eleştirilerde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bunun üzerine, yanında bulunan AKP’li yetkilere dönüp, “ Ne diyor, yeni mi bu?” diyerek Murat Günay’ı sordu.

MURAT GÜNAY: MHP’LİLER İŞYERLERİMİZİ KURŞUNLADI

Geçtiğimiz Salı günü,  AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında,  il başkanlarına konuşmaları için söz verildi. Burada söz alan AK Parti Çorum İl başkanı Murat Günay, Çorum’da 31 Mart Yerel İdareler Seçimlerinde, sekiz belediyeyi kazandıklarını ve şükrederek bunun çok büyük başarı olduğunu iddia etti.

Bunun üzerine Recep Tayyip Erdoğan, Murat Günay’a, “ Diğer üç tanesi büyük, Çorum’da sekiz ilçe kaybedildi, bunu başarı olarak mı görüyorsun” diyerek sert Günay’a sert çıktı.

Erdoğan’ın bu sözlerinden sonra konuşmaya devam eden Murat Günay, bu ilçelerin kaybedilmesinde Cumhur ittifakları, MHP’lileri suçlayıp, “MHP’liler ilçe başkanımızın işyerini kurşunladı. 5 kişiyi hastanelik etti. Bizim en büyük düşmanımız MHP oldu, bize her türlü çirkeflikleri yaptılar. Bu ilçelerde seçimleri bunların yüzünden kaybettik” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Murat Günay’ın bu sözlerinden sonra, “Seçimlerde yeterince çalışmamışsın, çalışmadığın için 8 ilçeyi kaybetmişsin, çok şükür kazandık diyorsun. Çalışsaydın böyle olmazdı” diyerek Günay’ı terslediği ve not aldığı kaydedildi..

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ