KARGI'DA  ESRARENGİZ ÖLÜM!

Okuduğunuz haber
10 YAŞINDAN BERİ TECAVÜZ EDİYORMUŞ...

AYDIN, DODURGA'YI KERBELA'YA ÇEVİRDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    10 YAŞINDAN BERİ TECAVÜZ EDİYORMUŞ...

10 YAŞINDAN BERİ TECAVÜZ EDİYORMUŞ...

Çorum'un Kargı İlçesinde yaşanan olayda Müftülük memuru F. K,ile İlçe Müftüsünün şoförü H.B.A.'nin   cinsel istismarda bulundukları K.T'nin ifadeleri doğrultusunda  dün şoför H.B.A göz altına alındı. 

GÜNDEM      07 Mayis 2020 - 00:40     0

10 YAŞINDAN BERİ TECAVÜZ EDİYORMUŞ...

 

ROTA/ÖZEL HABER


Edindiğimiz bilgilere göre İzmir'de yaşayan  tecavüz mağduru K.T bugün segbis sitemiyle polis nezaretinde Kargı Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alındı.  K.T'nin  savcıya verdiği ifade de, müftü şöförü H.B.A.'nın  ilkokul dördüncü sınıftan sonra defalarca taciz ve tecavüzüne mağruz kaldığını korkudan bugüne kadar kimseye bir şey anlatamadığını belirterek, H.B.A'dan şikayetçi oldu.
MAĞDUR K.T, ŞOFÖR H.B.A'NIN UVEY KAYIN BİRADERİYMİŞ
K.T ayrıca Kargı Müftülüğünde görev yapan memur ve zaman zamanda Kargı Müftülüğü görevini vekalete yürüten F.K'nin kendisine 18 yaşında tecavüz ettiğini ileri sürdü.
K.T'nin savcıya verdiği bu ifade sonrası, Kargı İlçe Müftüsünün şoförü H.B.A yaşadığı köyde Jandarmalar tarafından gözaltına alındı. H.B.A'nın bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.
ROTAÇORUM'un olayla ilgili haberi sonrası Kargı Cumhuriyet Savcılığı konuyla ilgili  geniş çaplı soruşturma başlatmıştı.
Bugün bu gelişmeler yaşanırken, ayrıca gözaltına alınan K.T'nin H.B.A'nın uvey kayınbiraderi olduğu ortaya çıktı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ