Sarıgül, geldi, gördü gitti

Okuduğunuz haber
İSKİLİP'TE Kİ OLAYDA CİNAYET ŞÜPHESİ

Çorum'da tarım arazileri yok oluyor

Anasayfa   /    Gündem    /    İskilip'te ki olayda cinayet şüphesi

İskilip'te ki olayda cinayet şüphesi

İskilip ilçesinde yaşanan olayın cinayet olabileceği yönünde şüpheler var.

GÜNDEM      21 Mayis 2021 - 18:22     0

İskilip'te ki olayda cinayet şüphesi

 

 

Edinilen bilgiye göre İskilip ilçesinde bulunan kale önünde bir vatandaş yerde yatan bir kişiyi fark etti. Durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine  polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede kimliği henüz açıklanmayan kişinin yüksekten düşmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin peşinden 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen kişinin cesedi hastane morguna kaldırıldı.

KALEDEN ATTILAR MI?

Öte yandan olayın cinayet olduğu yönünde iddialar gündeme geldi.

ROTA ÇORUM'UN bazı kaynaklardan edindiği bilgilere göre olayın bir cinayet olma ihtimalinin yüksek olduğu dillendiriliyor. Bazı kaynaklar şahsı biri kadın iki kişinin kayalardan attığını dile getirirken, ölen kişinin Osmancık nüfusuna kayıtlı olduğu yönünde de bilgiler dolaşıyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ