SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI DİNLEMEDİLER

Okuduğunuz haber
CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE SİLAHLI SALDIRI

İL TEŞKİLATLARINA SEÇİM TALİMATI

Anasayfa   /    Gündem    /    CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE SİLAHLI SALDIRI

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE SİLAHLI SALDIRI

Çorum’un Kargı ilçesi AK Partili Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eken, CHP'li üye Sonay Ergül'ün aracını kurşunladı. "Canımı zor kurtardım" diye Ergül, “Olayda kullanıldığı tahmin edilen bir tabanca İbrahim Eken’in aracında bulundu" dedi.

GÜNDEM      26 Mayis 2020 - 01:33     0

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE SİLAHLI SALDIRI

 

 

ROTA/ÖZEL HABER

 

Saldırının ardından RotaÇorum’a konuşan Sonay Ergül aracının Ak Parti Meclis üyesi İbrahim Eken ve beraberindeki kişiler tarafından kurşunlandığını söyledi.

Çorum’un Kargı İlçesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eken, CHP Belediye Meclis Üyesi Sonay Ergül'ün aracını kurşunladı.

Olayın ardından konuştuğumuz Sonay Ergül’ün anlatımına göre, dün gece yayladaki evinden özel aracıyla  Kargı’ya giderken önünü kesen Ak Parti Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eken ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Abdulaziz Akgül'ün oğlu İbrahim Akgül’ün tarafından aracına ateş edildi.

Olay yerinden kaçmasına rağmen şahısların kestirme yoldan tekrar önüne geçtiklerini ve bu defa İbrahim Eken, İbrahim Akgül ve beraberinde sonradan gelen kişiler tarafından aracının taş yağmuruna tutulduğunu söyleyen Sonay Ergül “kaçarak canımı zor kurtardım” dedi.

Sonay Ergül, kaçtıktan sonra jandarmaya haber verdiğini ve jandarmanın geleceği yöne doğru kaçtığını ifade ederek, “Jandarmaların incelemesi sonucunda olayda kullanıldığın tahmin edilen bir adet tabanca İbrahim Eken’in aracında, olayın geçtiği bölgelerde ise yüz adet tabanca ve tüfek boş kovanları bulundu. Şikayetçi olduğum kişiler ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar” diyerek yaşadıklarını aktardı.

Sonay Ergül’e tartışmanın neden kaynaklandığını sorduğumuzda, olayın belediye meclisinde kendisinin usulsüz gördüğü  ve sonrasında yaşanan tartışmanın bir devamı olduğunu ileri sürdü.

Olay sonrası, Jandarmalar tarafından yapılan aramalarda, AK Parti Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eken’in aracında, olayda kullanıldığı tahmin edilen bir adet tabanca ele geçirildi.

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ