AK Parti Kadın Kolları Başkanı İstifa Etti

Okuduğunuz haber
ABDÜLKADİR ŞAHİNER’E HAKARET DAVASI AÇILDI

Seçim barajı yüzde 5’e mi düşüyor?

Anasayfa   /    Gündem    /    Abdülkadir Şahiner’e hakaret davası açıldı

Abdülkadir Şahiner’e hakaret davası açıldı

Sungurlu belediye başkanı Abdülkadir Şahiner, Döndü Akkaşoğlu’na hakeret ettiği iddiası ile dava açıldı.

GÜNDEM      04 Haziran 2021 - 10:11     0

Abdülkadir Şahiner’e hakaret davası açıldı

 

24 Haziran 2018   Genel Seçimlerde Çorum'da Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili aday adayı olan Döndü Akkaşoğlu,  İYİ partili Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner'in kendisine sosyal medyadan hakaret ettiği iddiası ile  suç duyurusunda bulundu.

Döndü Akkaşoğlu’nun şikayeti üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı iddianame hazırlayarak Ankara 50. Asliye Ceza Mahkemesinde hakaretten dolayı Abdülkadir Şahiner’e dava açtı.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Döndü Akkaşoğlu, Belediye başkanı Şahiner’in bu hakaret dolu paylaşımın   hiçbir şekilde onurlu şahsiyetine yapışmayacağını belirterek, ancak bu paylaşım nedeniyle gerek memleketi, gerek hemşehrileri ve gerekse paylaşımın sahibi İyi Parti Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner için  üzüntü  duyduğunu  söyledi.

Sungurlu belediye başkanı Abdülkadir Şahiner ise olayı doğrularken RotaÇorum’a yaptığı açıklamada, Döndü Akkaşoğlunun iddiaları ile ilgili ifadesini Ankara Cumhuriyet Savcılığına gönderdiğini aktardı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ