“YAKILAN EVRAKLAR RESMİ OLMAYAN, SEÇİM GÜNÜ PARTİDE TUTULAN EVRAKLAR”

Okuduğunuz haber
AHLATCI, BORSADAKİ HAREKETİN ARKASINDAKİ İSMİ AÇIKLADI

KILIÇDAROĞLU’NDAN  BORSA TEPKİSİ: KÜÇÜK YATIRIMCININ PARASINI SİZE ÖDETECEĞİM

Anasayfa   /    Ekonomi    /    AHLATCI, BORSADAKİ HAREKETİN ARKASINDAKİ İSMİ AÇIKLADI

AHLATCI, BORSADAKİ HAREKETİN ARKASINDAKİ İSMİ AÇIKLADI

Borsada özellikle bankacılık sektörü hisselerindeki hareketten dolayı suçlanan Ahlatcı Yatırım'ın sahibi Ahmet Ahlatcı, söz konusu işlemleri yapan kişinin adını açıkladı:

EKONOMİ      17 Eylül 2022 - 20:03     0

AHLATCI, BORSADAKİ HAREKETİN ARKASINDAKİ İSMİ AÇIKLADI

 

 

Borsada tarihi operasyonun detayları ortaya çıkmaya başladı. Özellikle hareketin ana
kaynağı olan vadeli işlemlerdeki hareketle ilgili dikkatleri üzerinde toplayan Ahlatçı Yatırım’ın sahibi çok önemli açıklama yaptı.

Hakkındaki iddiaları sorduğumuz Ahmet Ahlatcı, Odatv’ye yaptığı açıklamada kendilerinin sadece aracı kurum olduğunu belirterek, yapılan işlemlerin Ahlat Yatırım adına yapılmadığını söyledi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın, 18 Ağustos’ta 9 ay sonra ilk kez faiz indirimine gitmesi ve politika faizini yüzde 13’e çekmesi bir anda gözlerin döviz kurlarına çevrilmesine neden olmuştu. Piyasalar kurlarda yukarı bir hareket beklerken bazı banka hisseleri ise tavan seviyeye yükselmişti.

Söz konusu haberde, bu olayın belirtildiğini söyleyen Ahlatcı, işlemlerin bir yatırımcı tarafından yapıldığını ifade ederek, “Biz bir aracı kurumuz. Söz konusu işlemleri yapan kişi Mehmet Akdere, bizimle birlikte 11 yatırım şirketi ile daha iş yapmaktadır ve bizim özel bir müşterimiz değildir. Yapılan işlemler müşteri hareketidir. Bizim manipülasyon ile işimiz olmaz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK-PARAMEDYA

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ