KADIN GİRİŞİMCİLERE MESLEK EĞİTİMİ VERİLECEK

Okuduğunuz haber
ANİTTA OTEL SATILDI

SORUNLU FETVALARIN ADAMI ÇORUM'A GELDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ANİTTA OTEL SATILDI

ANİTTA OTEL SATILDI

Çorumlu iş insanı Uğur Barlık'ın sahibi olduğu ancak daha sonra Ziraat bankasına geçen Anitta Otel, açık artırmada satıldı.

GÜNDEM      03 Aralik 2021 - 08:15     0

ANİTTA OTEL SATILDI

İnönü Caddesi üzerinde 27 bin 464 m2 kapalı ve açık alana sahip, 503 yatak ve 216 oda kapasiteli Anitta Otel, Ziraat Bankası tarafından 60 milyon 825 bin liraya satışa çıkarıldı.
Anitta Otel'i Baraj İnşaatı, Otoyol ve Bölünmüş Yol İnşaatı, Irmak, Baraj ve Gölet Tarama, Temizleme, Dekapaj, Beton Üretimi, Agrega Üretimi, Kum Eleme, Yıkama, Kırma işleri ve Satışı, Üst Yapı Taahhüt İşleri, Alt Yapı Taahhüt İşleri, Sanat Yapıları, Kazı – Dolgu, Hafriyat İşleri, İş Makinaları Alım, Satım ve Kiralama, Maden Zenginleştirme Tesisleri, Liman İşleri gibi birçok alanda faaliyet gösteren IRMAKÇILAR PROJE İNŞ. ENERJİ SAN. ve TİC. A.Ş 4 milyon 250 bin dolara satın aldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ