Okuduğunuz haber
AŞGIN MÜJDEYİ VERDİ: SPOR SALONU YIL SONU BİTECEK

KARAPIÇAK'TAN , TAHTASIZ’A : BU İHANET GÖRÜNTÜSÜ ÖNÜNDE SENDE GURURLA POZ VERECEKMİSİN?

Anasayfa   /    SPOR    /    AŞGIN MÜJDEYİ VERDİ: SPOR SALONU YIL SONU BİTECEK

AŞGIN MÜJDEYİ VERDİ: SPOR SALONU YIL SONU BİTECEK

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İskilip yolunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı süren spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

SPOR      26 Eylül 2022 - 17:02     0

AŞGIN MÜJDEYİ VERDİ: SPOR SALONU YIL SONU BİTECEK

 

 

Yüzde 70’i Çorum Belediyesi tarafından yapılan 3 bin 500 kişilik kapalı spor salonu, geçtiğimiz yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmiş, kalan yüzde 30’luk kısmının bakanlık tarafından yapılacağı belirtilmişti.

Çalışmaların aralıksız devam ettiği spor salonunda incelemelerde bulunan Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, inşaatın yılsonunda tamamlanacağını bildirdi. Yüklenici firma temsilcileriyle de görüşen Başkan Aşgın, “Belediyemiz tarafından yapımına başlanan ve protokol muvacehesinde Gençlik ve Spor Bakanlığımıza devrettiğimiz 3 bin 500 kişilik spor salonumuzda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceledik, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldık. Yeni kapalı spor salonu, şehrimize sportif anlamda salon sporlarıyla ilgili adeta çağ atlatacak. Geçmişte, bu salondan önceki mevcut durumumuzda uluslararası müsabakaların yapılma imkânı yoktu. Mevcut salonumuzun kapasitesi, yeterliliği ve standartlara uygunluğu buna müsaade etmiyordu. Şu anki kapalı spor salonumuz bittiğinde tüm koşulları bünyesinde barındıracak ve her türlü uluslararası müsabakaya ev sahipliği yapabilecek.” dedi.

“BÜYÜK GALİBİYETLERE İMZA ATACAĞIMIZ GÜNLERİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”

Yapımı devam eden kapalı spor salonu yanında Çorum Belediyesi tarafından tamamlanan nizami sentetik saha ile birlikte bu alanın sportif merkez olma yolunda ilerlediğini kaydeden Başkan Aşgın, “Ekonomik şartların zor olduğu bir dönemde devletimizin de desteğiyle bu projenin tamamlanmasını 6 ay öne çekebilmek kolay değil. Bu anlamda firmamıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz çalışanları da konuyu yakından takip ediyor. Özellikle de süreci çok yakından takip eden Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na ve yaptığımız bütün bu işlerde başımızda olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Milletvekillerimiz, Valimiz, teşkilatlarımız el birliğiyle bu tesislerimizi gençlerimizle bir an önce buluşturmak için çalışıyor. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. 2023 başı itibariyle başta voleybol olmak üzere büyük galibiyetlere imza atacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Kapalı spor salonumuz hemşehrilerimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ