Ortaköy’de silah kaçakçılığı

Okuduğunuz haber
AŞGIN: SİZDE DENİZ GEZMİŞ’İN MEZARINI ZİYARET EDİYORSUNUZ

Çorum'da PKK operasyonu

Anasayfa   /    Gündem    /    Aşgın: Sizde Deniz Gezmiş’in mezarını ziyaret ediyorsunuz

Aşgın: Sizde Deniz Gezmiş’in mezarını ziyaret ediyorsunuz

Çorum Belediye başkanı Halil İbrahim Aşgın, kendisi ile birlikte Çorum valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu ve Hitit Üniversitesi Rektörü Ali Osman Öztürk’ün İskilipli Atıf Hoca’nın mezarını  ziyaret etmelerini eleştirenlere cevap verdi. Aşgın, “Sizde İskilipli Atıf Hoca gibi aynı gerekçe ile idam edilen Deniz Gezmiş’in mezarını ziyaret ediyorsunuz.  AK Parti hükümetleri döneminde devletimizin birçok kurumuna İskilipli Atıf Hoca ismi verilmiştir. Dolayısıyla hem devletimiz, hem milletimiz hem de bizler nezdinde Atıf Hoca ve O’nun gibi mazlumlar gerekli itibara sahiptir” dedi.

GÜNDEM      11 Subat 2021 - 19:20     0

Aşgın: Sizde Deniz Gezmiş’in mezarını ziyaret ediyorsunuz

 

Belediye başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum CHP Milletvekili Tufan Köse ve basın yayın organlarında, İskilipli Atıf Hoca’nın Çorum Valisi ve devlet erkanının katılımı ile mezarı başında anılması suçu ve suçluyu övmektir ve suçtur. Bağımsız Türk yargısının önünde hesap vereceğiniz günler çok yakındır” sözlerini eleştirdi.

Atıf Hoca’nın mezarını ziyaret eden AK Partili belediye başkanı Halil İbrahim Aşgın, kendileri İskilipli Atıf Hoca’nın mezarını ziyaret etmelerinin suç olduğunu beyan edenlere,  Deniz Gezmiş’i anma programlarına katılanlar ile  PKK’lı ve YPG’li teröristlerin cenazelerine katılanlarda yargı önünde hesap vermesi gerektiğini söyledi.

“MAZLUMDAN YANA OLMAK SUÇ DEĞİL KIYMETTİR”

Belediye başkanı Aşgın, konuyla ilgili olarak belediye basın birimi aracılığı ile yaptığı açıklamada, Çorum valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu ve Hitit Üniversitesi Rektörü Ali Osman Öztürk İskilipli Atıf Hoca’nın mezarını ziyaretlerinden sonra kendilerini eleştirenlere, “ AK Parti hükümetleri döneminde devletimizin birçok kurumuna İskilipli Atıf Hoca ismi verilmiştir. Dolayısıyla hem devletimiz, hem milletimiz hem de bizler nezdinde Atıf Hoca ve O’nun gibi mazlumlar gerekli itibara sahiptir” dedi.

“Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilimiz  Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün eleştirildiği, dindar bir geçmişe sahip olmak, imam hatip lisesi mezunu olmak, Türk İslam medeniyetine hizmet eden vakıf ve derneklerde görev almak; hicap duyulacak hususlar olmayıp övünülecek vasıflardır” diyen Aşgın, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Bunları eleştiri konusu eden başta Cumhuriyet Gazetesi olmak üzere kendini bu topraklara ve kadim medeniyetimize ait hissetmeyen köksüz yapılar, yıllar boyu Müslüman mahallesinde salyangoz satmaktadırlar.

Valimizden, Belediye Başkanımızdan ve Rektörümüzden mahkeme hesap soracağını söyleyen CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse’ye de “Tek parti döneminde yaşamadığımızı ve mahkemelerde kararları istiklal mahkemesinin Kel Alileri, Kılıç Alileri, Küçük Alileri vermediğini” hatırlatmak isteriz. Tufan Köse’nin suç dediği “Mazlumdan ve hakikatten yana olmak” bu millet için suç değil, kıymettir.

Tufan Köse, İskilipli Atıf Efendi’yle aynı gerekçeyle idam edilen Deniz Gezmiş’i anma programlarına katılan CHP’lilerden de hesap sorma cesaretine sahip mi? PKK’lı ve YPG’li teröristlerin cenazelerine katılan CHP’lilerden yargı önünde hesap sorabilecek mi?

Hatırlatmak isteriz ki özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla AK Parti hükümetleri döneminde devletimizin birçok kurumuna İskilipli Atıf Hoca ismi verilmiştir. Dolayısıyla hem devletimiz, hem milletimiz hem de bizler nezdinde Atıf Hoca ve O’nun gibi mazlumlar gerekli itibara sahiptir.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ