Aymina, başkan Aşgın'ın koltuğuna oturdu

Okuduğunuz haber
ATATÜRK'ÜN İLAN ETTİĞİ BAYRAMDA ATATÜRK'TEN HİÇ SÖZ ETMEDİ

Gergin kurdu yine sinirlendirdiler

Anasayfa   /    Gündem    /    Atatürk'ün ilan ettiği bayramda Atatürk'ten hiç söz etmedi

Atatürk'ün ilan ettiği bayramda Atatürk'ten hiç söz etmedi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Kavuncu'nun açıklamasında Mustafa Kemal Atatürk'ün ilan ettiği bayramda Atatürk'ten hiç söz etmemesi dikkat çekti.

GÜNDEM      23 Nisan 2021 - 11:13     0

Atatürk'ün ilan ettiği bayramda Atatürk'ten hiç söz etmedi



AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncuaçıklamasında, “Aziz milletimizin vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için yedi düvele karşı verdiği şanlı mücadele ile kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışı aynı zamanda ‘Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla demokratik bir zeminde yükselen Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür. İstiklal ve istikbal mücadelesini kararlılıkla sürdürerek tarihe yön veren aziz milletimiz için Meclis’in kuruluşu, vatan ve bayrak sevgisinin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin timsali, özgürlüğümüzün güvencesi olmuştur” dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, “23 Nisan, bin yıllık kadim geleneği atiye taşıyan Milli Mücadele'mizin dönüm noktasıdır. Milletimiz, esaret altına girmeyeceğini, ayağına pranga vurulamayacağını, milli iradenin tutsak edilemeyeceğini 23 Nisan 1920'de tüm dünyaya göstermiştir. İşgalci ve istilacı düşmanlara karşı bağımsızlık ve hürriyet meşalesini yakan TBMM, başta gönül coğrafyamız olmak üzere, esaret altındaki her millete de bağımsızlık ve direniş ilhamı olmuştur. Milletin ve vatanın en zor günlerinde teşekkül eden, milli mücadelenin merkezi olan TBMM devraldığı istiklal, hürriyet ve milli irade mirasını bugüne kadar başarıyla sürdürmüştür. Milli iradenin tecelligahı gazi Meclis, milletimizden aldığı güçle, daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye için görevinin başındadır. Bu toprakları vatan kılan ecdadımızın emaneti olan bu güzel ülkeyi, her alanda büyütmek, küresel bir aktör haline getirmek en büyük sorumluluğumuzdur. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizle bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hainlere geçit verilmeyecek, ulusal egemenlik ebediyen payidar olacaktır” açıklamalarında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ