Minik Yağmur kök hücre bekliyor

Okuduğunuz haber
AYILAR KÖYE İNDİ

Çorum'da vaka sayısı %75 düştü

Anasayfa   /    Gündem    /    Ayılar köye indi

Ayılar köye indi

-Çorum'un İskilip İlçesi’ne bağlı Şeyh köyüne inen ayılar, köylülerin arı kovanlarına zara veriyor.Şeyh köyü sakinleri arı kovanlarının başında 24 saat nöbet tutmaya başladı.

GÜNDEM      18 Mayis 2021 - 12:20     0

Ayılar köye indi

 

 

İskilip´e 32 kilometre uzaklıkta bulunan, armut ve çileğiyle meşhur olan Şeyh Köyüne yiyecek aramak için gelen ayılar, arı kovanlarını devirdi.

425 kişinin yaşadığı Şeyh Köyüne 1 haftadır ayılar zarar vermeye başladı. Her gece farklı zamanlarda gelen ayılar, köy sakinlerinden Osman Bodur ve Sadık Bodur´un arılarını yok ettiler.

KÖY HALKI HUZURSUZ

Yaz mevsimi olması nedeniyle bağ, bahçe ve tarlasına giden köy halkı, “her an ayı ile karşılaşabiliriz” korkusu ile yaşadıklarını aktardılar.

Köyde hava karardığı zaman ayı nöbeti başlatan vatandaşlar, geceleri saat 24:00 kadar nöbet tuttuklarını belirterek, “devletimizin gerekli tedbirleri alarak bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz. Ayılardan çok korkar hale geldik. Büyükbaş hayvanlarımız var ahırda. Onlara da saldırı olabilir. Geceleri yanımıza kazma, kürek almadan dışarı çıkamıyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ