ÇORUMLU VALİYİ ZİYARET ETTİLER

Okuduğunuz haber
“BABALARIMIZ, VARLIKLARIYLA BİZLERE GÜÇ VERİR”

İSKİLİP’TE ÇOK SAYIDA ÇOCUĞU TACİZ ETMİŞ

Anasayfa   /    Gündem    /    “BABALARIMIZ, VARLIKLARIYLA BİZLERE GÜÇ VERİR”

“BABALARIMIZ, VARLIKLARIYLA BİZLERE GÜÇ VERİR”

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, ailenin temel direği olan babaların, değerlerimizin yarınlara aktarılmasında, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa iletilmesinde belirleyici bir role sahip olduğunu belirtti.

GÜNDEM      21 Haziran 2020 - 14:11     0

“BABALARIMIZ, VARLIKLARIYLA BİZLERE GÜÇ VERİR”

 


Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, “babanın varlığı, bir insanın yaşı kaç olursa olsun ona güç veren, en güzel hislerden biridir” dedi.
Tahtasız, “Hiçbir karşılık beklemeden, fedakarca bizleri yetiştiren, güven içerisinde geleceğe hazırlayan babalarımız, hayat yolculuğumuzda, iyi birer rol model olarak her türlü zorluğa göğüs germeyi, mücadele etmeyi, her koşulda ayakta kalmayı öğretir ve tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatırlar. Onlara layık birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek, hepimiz için yerine getirilmesi gereken bir vefa borcudur” ifadesini kullandı.
Tahtasız, mesajını şu cümlelerle sürdürdü:
“Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız,
bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretirken sadece çocukları için iyi bir
gelecek hazırlayabilmek ve aile mutluluğunu sağlayabilmeyi amaçlarlar. Yüreğimizde her
an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan
babalarımız, annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır.”
Babaların, bizi biz yapan değerlerin, düşüncelerin mimarı olduğunu vurgulayan Tahtasız, “Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin atası Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı ve milleti uğruna can veren tüm şehitlerimizin, evladı şehit olmuş babalarımızın, hayatta olmayan koca yürekli babaların olmak üzere, varlıkları ile yüreklerimizi ısıtan, bize mutluluk ve güven veren bütün babalarımızın Babalar Gününü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ