CHP MECİTÖZÜ’NDE

Okuduğunuz haber
BAYRAK, HGYD’Yİ ZİYARET ETTİ
Anasayfa   /    Gündem    /    BAYRAK, HGYD’Yİ ZİYARET ETTİ

BAYRAK, HGYD’Yİ ZİYARET ETTİ

Çorum Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak, STK ziyaretlerine Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (HGYD)’yi ziyaret ederek sürdürdü.

GÜNDEM      30 Haziran 2020 - 12:00     0

BAYRAK, HGYD’Yİ ZİYARET ETTİ

 

Ziyarette HGYD Başkanı Birkan Demirci’yle bir süre sohbet eden Mustafa Bayrak, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği’nin medya mensupları arasında birlikteliğe yönelik faaliyet yaptığını söyledi.

Bayrak, “İnsan haklarının korunduğu, özgürlükçü ve çoğulcu demokrasi kurallarının işlediği, milli, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti anlayışı çerçevesinde, düşünce iletişim ve basın özgürlüğünün Türkiye'de tam olarak gerçekleşmesini sağlamak amacıyla kurulmuş derneğimize diğer derneklerimiz olduğu gibi rehberlik etmek, görüşlerini almak, derneklerin sorunlarına çözüm bulmak ve istişarelerde bulunmak amacıyla Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği’ne ziyarette bulunduk.

Misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanımız Birkan Demirci’ye çok teşekkür ediyor, sivil toplum adına yapacakları çalışmalarda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HGYD Başkanı Birkan Demirci ise, Bayrak ve beraberindekilere Çorum basınından övgüyle söz etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ