HOLLANDA BÜYÜKELÇİSİ ÇİFTÇİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
“BEN SPOR SEVDALISI BİRİYİM”

EN İYİ YAPTIĞI İŞ: TAHTASIZ GÖLET GÖLET GEZİYOR

Anasayfa   /    SPOR    /    “BEN SPOR SEVDALISI BİRİYİM”

“BEN SPOR SEVDALISI BİRİYİM”

Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Bektaş, İl Genel Meclisi’nin bütçe görüşmeleri sırasında kullandığı ifadelerin yanlış anlaşıldığını söyledi.

SPOR      11 Kasim 2020 - 11:57     0

“BEN SPOR SEVDALISI BİRİYİM”

 

 

Mehmet Bektaş, Geçen haftaki bütçe görüşmeleri esnasında sarf ettiğim sözlerin kamuoyuna maksadı dışında, yanlış yönlere çekilecek şekilde aktarıldığını görmekteyim. Spor için aktarılan paranın gereksiz olduğuna dair bir ifadem yoktur. Vurgulanmak istenen bu yıl engellilere daha fazla bütçe ayrılmasıdır. Bu yapılırken de bütçe ayrılmasa dahi destek verilen spordan bir miktar kaynak aktarımıdır” dedi.

“Engelli kardeşlerimizin yaşam konforunu artırmak, onlara başta spor olmak üzere her türlü aktivite imkanı sunmak hedefimizdir. Spor, sağlıklı bir dünya için olmazsa olmazdır. Ancak engelli vatandaşların birazda olsa pozitif ayrıma ihtiyacı vardır” diyen Bektaş, “Yapılan eleştiriler tamamen kaynakların verimli ve adil kullanımı, tüm vatandaşlarımıza fırsat eşitliği sunmak içindir. (Keza benim ailemde ve çevremde ata sporumuz güreşte milli olmuş tarihi Kırkpınar da en teknik güreşçi seçilmiş bir oğlum ve rahmetli kayınçom var. Benim almış olduğum Muay-Thai hakemlik belgem var. Amatör Hilal spor kurucusuyum. Futbol oynamışlığım var. Ben spora karşı değil spor sevdalısı biriyim. Spor basınından sayın Halil Öztürk çok iyi bilir. Ben engelli kardeşlerimize daha çok önem verilmesini vurgulamak istemiştim” açıklamalarına yer verdi.

Bektaş açıklamasında, “Gönül isterdi ki Amatör Spor kulüplerine 150 değil 1.500.000 TL (bir milyon beş yüz bin) verelim. Maalesef bu dönemki meclisin en büyük şanssızlığı parasızlık. Geçmiş dönemde güzel hizmetler yapılıp borçlanma yapılmış. Çorum sporu futbol kulübü başkanı sayın Fatih Özcan bey takdire şayan başarılara imza atıp hizmet etmektedir. Bir Mecitözülü hemşerim olarak kendisine başarılar diliyorum. Gurur duyuyorum. 20+30 sporcu kafilesiyle Türkiye'de gitmediğim il kalmamıştır. Araç dahil yatacak yerlerini ben ayarlardım. Hiçbir harcıraha dokunmadan gidip gelirlerdi. Halen bir dairem dayalı döşeli hazır durur. Şehir dışından gelen güreş camiası sporcularının hizmetine tahsis ederim. Kalacak yerlerini ayarlarım. Sonuç olarak ben sporun içinden gelen ve bizzat yaşayan birisiyim. Kamuoyuna ve meclisimizin bilgilerine arz ederim”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ