Torbacı olduğunu iddia edilen gence meydan dayağı 

Okuduğunuz haber
CENGİZ ATLAS'IN OĞLU EREN DÜNYAEVİNE GİRDİ

Yaşar Solak'ın 'Ölmek İstemiyorum Oğlum' kitabı çıktı

Anasayfa   /    Gündem    /    Cengiz Atlas'ın oğlu Eren dünyaevine girdi

Cengiz Atlas'ın oğlu Eren dünyaevine girdi

CHP eski İl Başkanı Cengiz Atlas oğlu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis üyesi Eren Atlas, hayatını Sinem Özdemir ile birleştirdi.

GÜNDEM      17 Temmuz 2021 - 16:05     0

Cengiz Atlas'ın oğlu Eren dünyaevine girdi

 

Dün akşam Yıldızpark’ta gerçekleştirilen düğüne CHP Milletvekili Av. Tufan Köse, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İYİ Parti İl başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, ADD Başkanı Uğur Demirer, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Eren ile Sinem’in nikahını Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın kıyarken, CHP Milletvekili Av. Tufan Köse de evlilik cüzdanını geline takdim etti.

Düğün töreni kıyılan nikahın ardından gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Davetliler, düğün töreni boyunca Eren ile Sinem’in mutluluğuna ortak oldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ