İskilip keşkeğine patent alınıyor

Okuduğunuz haber
CHP İSKİLİP İLÇE TEŞKİLATINA BOYALI SALDIRI DÜZENBLEYEN PROVOKATÖR YAKALANDI

Kenan Şahin'den, Aşgın'a teklif var

Anasayfa   /    Gündem    /    CHP İskilip İlçe teşkilatına boyalı saldırı düzenbleyen provokatör yakalandı

CHP İskilip İlçe teşkilatına boyalı saldırı düzenbleyen provokatör yakalandı

Çorum’un İskilip İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binasını kırmızıya boyayıp kaçan Mustafa Özel yakalandı.

GÜNDEM      08 Subat 2021 - 16:52     0

CHP İskilip İlçe teşkilatına boyalı saldırı düzenbleyen provokatör yakalandı

 

Çorum’un İskilip İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binasına boyalı saldırı düzenleyen saldırgan yakalandı.İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kamera görüntüleri sonrası yakalanan Mustafa Özel verdiği ifade de suçunu itiraf etti.

Özel verdiği ifade de CHP’nin siyasi söylemlerinden dolayı böyle bir girişimde bulunduğunu  belirterek, “Şehitlerimizin kanını simgelemek için İskilip CHP İlçe başkanlığı binasına  kırmızı boya sürdüm” dediği öğrenildi.

SUÇ DOSYASI KABARIK

CHP İskilip İlçe binasının çeşitli yerlerini kırmızı boya ile boyayan Mustafa Özel’in suç dosyası kabarık çıktı. Özel’in yağma, yalancı tanıklık ve yaralama gibi suçlardan sabıkalı olduğu öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Bu sabah saatlerinde Çorum İskilip İlçe binasına kimliği belirsiz kişilerce boyalı saldırı düzenlendi. CHP İlçe binasına gelen kamera kayıt görüntülerinde ismi Mustafa Özel, olduğu tespit edilen şahıs kapıyı, sayaçları ve CHP tabelasını boyayıp kaçmıştı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi İskilip İlçe başkanı Yusuf Var, ilçe binasının kırmızıya boyanmasını sabah saatlerinde parti binasındaki komşulardan öğrendiklerini belirterek, bunun son günlerde Türkiye’de oynanan bir oyunun bir parçası olduğunu bu oyunun küçük bir örneğininde İskilip’te yaşandığını söyledi.

Yusuf Var, olay yerine gelen emniyet mensuplarının kamera kayıtlarından faili tespit ettiklerini Mustafa Özel ismindeki bu şahsın yakalanmasını için çalışmaların başlandığını ifade etti. Var, partileri üzerinden oynanmaya çalışılan oyuna asla gelmeyeceklerini kaydetmişti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ