KAYMAKAMLIĞI DEVLET CİDDİYETİNE DAVET ETTİ

Okuduğunuz haber
ÇİFTÇİ, AYAKLI KÜLTÜR HAZİNESİNİ ZİYARET ETTİ

KURUSIKI TABANCA 7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN HAYATINA MAL OLDU

Anasayfa   /    Eğitim    /    ÇİFTÇİ, AYAKLI KÜLTÜR HAZİNESİNİ ZİYARET ETTİ

ÇİFTÇİ, AYAKLI KÜLTÜR HAZİNESİNİ ZİYARET ETTİ

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, hafızasında muhafaza ettiği 4500 civarında sözlü aşık edebiyatına dair eserlerle tam bir yaşayan kültür hazinesi olan Aşık Kara Musa olarak da bilinen Musa Yıldız’ı Acıpınar Köyü’nde ziyaret etti.

EĞİTİM      09 Haziran 2020 - 23:22     0

ÇİFTÇİ, AYAKLI KÜLTÜR HAZİNESİNİ ZİYARET ETTİ

 

 

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Jandarma Komutanı Alb. İlhan Uzunoğlu, İl Müftüsü Muharrem Biçer ve Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Nurettin Aksoy’un da hazır bulunduğu ziyarette Vali Çiftçi, Musa Yıldız ile bir süre sohbet etti.
Ayrıca köyün yıkılmaya yüz tutmuş okulunu da inceleyen Çiftçi, köy meydanı çevre düzenlemesi konusunda da gerekli çalışmayı yapacaklarını söyledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ