GELGÖR, SÖZLERİNİ YERİNE GETİRİYOR

Okuduğunuz haber
ÇİFTÇİ’DEN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİLER

Anasayfa   /    Eğitim    /    ÇİFTÇİ’DEN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

ÇİFTÇİ’DEN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

Vali Mustafa Çiftçi İlköğretim Haftası hakkında bir kutlama mesajı yayınladı.

EĞİTİM      31 Agustos 2020 - 14:17     0

ÇİFTÇİ’DEN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

 

 

Çiftçi mesajında, “Milletlerin maddi ve manevi olarak gelişiminin en önemli unsurlarından birisi de öğretimdir. Çocukların ve gençlerin eğitimine önem veren milletler, tarihe yön vermişler ve insanlığın gelişimine öncülük etmişlerdir” dedi.

Mustafa Çiftçi, “Millet olarak bizim de istikbalde yönümüzü tayin edecek olan eğitim ve öğretime verdiğimiz önem olacaktır. Ruh köküne bağlı, öğrenmeye açık, araştırmacı, değerlendirme ve yorum kabiliyeti yüksek, temeli mazide dalları âtiye uzanmış fertler yetiştirmek eğitim-öğretim faaliyetimizin ana gayesi olmalıdır. İnsan yetiştirmek pahalı, bir o kadar da kalıcı bir yatırım ve görevdir. Nitelik kazandırdığımız her insan, geleceğimizin daha parlak ve ihtişamlı olmasına katkıda bulunacaktır” açıklamasında bulundu.

“Çocuklarımızın ve gençlerimizin donanımlı fertler olarak yetişmesinde en büyük görev, öğretmenlerimizle birlikte ailelerimize düşmektedir. Bilinmelidir ki, çözüm odaklı düşünmeyi öğreteceğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz, lider Türkiye’nin geleceğini inşa edecektir” diyen Vali Mustafa Çiftçi, “Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koranavirüs nedeniyle eğitim-öğretimde bir takım önlem ve kısıtlamalara rağmen kesintisiz eğitim ve öğretimin çare ve fırsatları öğrencilerimizin hizmetine sunulacaktır. Bu sıkıntılı dönemde Milli Eğitim camiamızın cansiperane gayretlerinin yanı sıra, velilerimize de büyük görevler düşmektedir.

Pandemi sürecinin en kısa zamanda sona ermesi dileğiyle ilköğretim haftasını tebrik ediyor, 2020-21 Eğitim-Öğretim Yılı’nın, eğitim hayatına başlayan sevgili çocuklarımıza, öğretmen, idareci ve velilerimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ