KURUSIKI TABANCA 7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN HAYATINA MAL OLDU

Okuduğunuz haber
ÇOBAN ALMASRİ:  ASLANIN 2 TANE DE YAVRUSU VARDI

ÇORUM’A SEL UYARISI

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇOBAN ALMASRİ:  ASLANIN 2 TANE DE YAVRUSU VARDI

ÇOBAN ALMASRİ:  ASLANIN 2 TANE DE YAVRUSU VARDI

Çorum’un Bayat İlçesine bağlı Aşağı Emirhalil köyü kırsalında bir çobanın “Aslan gördüm” iddiası üzerine Çoban Ammar Almasri ile görüştük.

GÜNDEM      10 Haziran 2020 - 20:15     0

ÇOBAN ALMASRİ:  ASLANIN 2 TANE DE YAVRUSU VARDI

 

Almasri, RotaÇorum’a yaptığı özel açıklamada, hayvan otlatırken gördüğü Aslan’ın yanında iki tanede yavrusunun olduğunu ileri sürerek, aslan ve yavrularını değişik günlerde 2 defa gördüğünü kaydetti.

Korktuğundan aslanın yanına yaklaşamadığını ifade eden Ammar Almasri, alanın akşam saatlerinde 17-18 saatleri arasında ortaya çıktığını da sözlerine ekledi.

NE OLMUŞTU?

Son bir hafta içerisinde arazide 2 hayvanın kaybolması üzerine çevrede araştırma yapan çobanın cep telefon kamerasına ilginç bir görüntü takıldı. Çoban, arazide aslan gördüğünü iddia ederek jandarmadan yardım istedi. Köy muhtarının da benzer iddialar da bulunması üzerine jandarma ekipleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlileri arazide geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Bölgedeki foto kapanları inceleyen ekipler, drone ile havadan araziyi taradı. Çalışmalar sırasında sazlık alanda bir büyükbaş hayvana ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulundu.

Ekiplerin arazideki çalışmaları sürerken kayıp hayvanlardan biri de canlı olarak bulundu. Jandarma ve Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlilerinin arazideki çalışmaları devam ediyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ