CEYLAN: VATANDAŞIN DEVLETE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKMADI

Okuduğunuz haber
ÇORUM FK’YA TALİP OLAN FUTBOLCU MESUT ÖZİL’Mİ?

TÜİK'E GÖRE ENFLASYON YÜZDE 36,08

Anasayfa   /    SPOR    /    ÇORUM FK’YA TALİP OLAN FUTBOLCU MESUT ÖZİL’Mİ?

ÇORUM FK’YA TALİP OLAN FUTBOLCU MESUT ÖZİL’Mİ?

Çorum Futbol Kulübü Başkanlığını bırakan Fatih Özcan bugün yaptığı basın toplantısında takımı niye bıraktığını ve nedenlerini açıklarken kulübü almaya talipli bir Türkcel Süper Lig takımı ve ünlü bir futbolcunun olduğunu öne sürdü.

SPOR      28 Aralik 2021 - 20:30     0

ÇORUM FK’YA TALİP OLAN FUTBOLCU MESUT ÖZİL’Mİ?

 

Fatih Özcan, toplantıda Çorum Futbol Kulübüne  Süper Lig’de bir takımın ve dünyaca ünlü marka değeri yüksek bir futbolcunun  talip olanların varlığından söz etti.

Rota Çorum’un edindiği bilgilere göre Çorum Futbol Kulübüne talip olan Türkcel Süper Lig  takımı Göztepe , yine dünyaca ünlü marka değeri yüksek futbolcuda Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil.

Edindiğimiz bilgilere göre Fatih Özcan, Fenerbahçe’nin Çorumlu futbolcusu İrfan Can Kahveci aracılığı ile Mesut Özil ile kulübü devretme konusunda bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin sonucunun önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ