HİTİT ÜNİVERSİTESİ İSMAİLAĞA CEMAATİNE Mİ TESLİM?

Okuduğunuz haber
ÇORUM RECEP GÜR’DEN NASIL KURTULUR?

*KRİZİ YARATANLAR FATURAYI ÖDESİN”

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUM RECEP GÜR’DEN NASIL KURTULUR?

ÇORUM RECEP GÜR’DEN NASIL KURTULUR?

Çorum Esnaf Sanatkarlar Birliği (ÇESOB) seçimleri Mayıs ayında yapılacak.

GÜNDEM      13 Subat 2022 - 15:22     0

ÇORUM RECEP GÜR’DEN NASIL KURTULUR?

 

Bünyesinde ilçelerle birlikte 40 meslek odası bulunan ÇESOB seçim sürecine girdi. Bununla birlikte kulisler hareketlendi. Bir tarafta Recep Gür ve ekibi, diğer tarafta Gür, karşıtları seçim hazırlıklarını sürdürüyor.

MUHALİFLERİN AMACI TEK ADAY ÇIKARMAK

Muhalifler mevcut ÇESOB başkanı Recep Gür’ün karşısına tek adayla çıkmak için görüşmeleri sürdürürken, Gür, karşıtlarının birleşerek tek aday ile seçime girmek niyetinde oldukları ifade ediliyor.

Recep Gür’ün karşısına Yorgancılar, Çeyizlik Esya, Perde İmal ve Satıcıları Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi,  Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç ve Lokantacılar ve Aşçılar Odası Başkanı İsmet Çıtak çıkmayı düşünüyor.

Bu adayların tamamının Recep Gür’ün karşısına çıkmaları halinde seçimi kazanmaları zor gözüküyor.

Bu nedenle muhaliflerin, adı geçen isimler arasından birinde mutabakat sağlayıp seçime gitmeleri bekleniyor. Bu adaylar arasında ise  Yorgancılar, Çeyizlik Esya, Perde İmal ve Satıcıları Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi veya  Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Erol Bozkurt isminin birinde birleşip seçime gidecekleri konuşuluyor. Rota Çorum’un edindiği bilgilere göre Erdoğan Çerikçi’nin ön plana çıktığı.

Recep Gür, muhaliflerine bir sözümüz var. Eğer, Çorum’u  Gür’den kurtarmak istiyorsanız birleşmekten başka yol gözükmüyor. Çorum’a Çorum esnafına bir 4 yıl daha çile çektirtmeyin.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ