“NE HAKEMİZ, NE HAKİMİZ, NERDE DERT VARSA BİZ O DERDİN SAHİBİYİZ”

Okuduğunuz haber
DERNEKTE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

KARANTİNADAN KAÇAN 15 KİŞİ DAHA YAKALANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    DERNEKTE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

DERNEKTE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Çorum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Çorum merkezinde faaliyet gösteren 4 ayrı dernekte yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

GÜNDEM      18 Aralik 2020 - 15:51     0

DERNEKTE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

 

Çorum Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kumar oynatıldığı ihbarı üzerine 4 ayrı derneğe yapılan operasyonda bir dernek içerisinde gizli bölmede 2 adet ruhsatsız tabanca ve 25 adet 9 mm fişek ele geçirildi.

Ayrıca şüpheli şahıslar ile ilgili gerekli adli işlemlere başlanırken, el konulan deliller incelenmek üzere Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildi.

Söz konusu dernekte toplandıkları tespit edilen 2’si yaşı küçük olmak üzere toplam 26 kişiye ise 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. Maddesine göre gerekli idari işlemlere başlandığı bildirildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ