3 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

Okuduğunuz haber
EMNİYET 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ BÖREKÇİ SALDIRISI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
Anasayfa   /    Gündem    /    EMNİYET 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ BÖREKÇİ SALDIRISI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

EMNİYET 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ BÖREKÇİ SALDIRISI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Yayınlanan açıklamada, “21.12.2020 günü saat 20:15 sıralarında Bahabey Caddesi No:134/A sayılı işyerinde maktul ve arkadaşlarının alış-veriş yaptığı sırada argo konuşma yüzünden çıkan tartışma sonrasında Ateşli Silahla Kasten Öldürme, Ateşli Silahla Kasten Yaralama, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Mala Zarar Verme ve 6136 SKM olayları meydana geldiği belirtildi.

GÜNDEM      28 Aralik 2020 - 15:11     0

EMNİYET 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ BÖREKÇİ SALDIRISI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

 

 

Olayla ilgili Adli Mercilere sevk edilen şüphelilerden 3 şüpheli şahıs Adli Kontrol şartlıyla serbest bırakıldığı ve 2 şüpheli şahısın tutuklandığı bilgisi verildi.

Havaya ateş açtı!

23.12.2020 günü Çorum Bahabey Caddesi No:134/A sayılı işyeri sahibinin işyerine kamera taktırdığı sırada bir araçtan ateş açılmak suretiyle işyerinin camlarında zarar meydana geldiği, olay sonrası camları takmaya gelen şahıs, ikinci bir ateş edilmesi sonucu bacağından hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı ve bu sırada işyerinde bulunan şüpheli yanında bulunan tabancayla karşılık olarak havaya ateş ettiği belirtildi.

2 şahıs ekipler tarafından suç aletleri 2 adet tabancayla olay yerinde yakalanarak gözaltına alındığı ve adli mercilere sevk edildiğine dikkat çekildi.

Gözaltına alındılar

24.12.2020 günü saat:22.00 sıralarında Çorum Bahabey Caddesi No:134/A sayılı kapalı olan işyerinin camlarına ateşli silahla zarar verilmiş, yapılan araştırmada işyerinin önünde araç içerisinde bekleyen işyeri sahibinin arkadaşı ise kendisinin ateş açan şüphelilere karşılık verdiği ve aracında bulunan ruhsatsız tüfekle birlikte yakalandığı belirtildi.

Olayla ilgili ekiplerin yaptığı çalışmalar da şüpheli şahıs, olayın akabinde ruhsatsız tabanca ile yakalandığı 3 şüpheli şahısın gözaltına alınarak Adli Mercilere sevk edildiği ve 1 şüpheli şahsın yakalanması için çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

3 şüpheli şahıs tutuklandı

21.12.2020 günü Çorum Bahabey Caddesi No:134/A işyeri önünde Ateşli Silahla Kasten Öldürme olayı sonrasında maktulün arkadaşları tarafından gerçekleştirildiğine dikkat çekildi.

Ayrıca, 21-24/12/2020 tarihleri arasında meydana gelen Ateşli Silahla Kasten Öldürme, Kasten Yaralama, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Mala Zarar Verme ve 6136 S.K.M olayları ile ilgili toplamda 14 şüpheli şahıs yakalanmış, Adli Mercilere sevk edilen şüphelilerden 3 şüpheli şahıs tutuklandığı belirtildi.

Olayda kullanılan 3 ruhsatsız tüfek ve 5 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ