ÇORUM GENELEVİ YIKIMINDA OLAYLAR ÇIKTI

Okuduğunuz haber
EROL OLÇOK'TA HASTAYA 6 AY SONRAYA GÜN VERİLDİ

NACİ AĞBAL KOLTUK KOLTUK GEZİYOR

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    Erol Olçok'ta hastaya 6 ay sonraya gün verildi

Erol Olçok'ta hastaya 6 ay sonraya gün verildi

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne muayene olmak için giden bir hastaya 6 ay sonraya gün verildi. Çorum DEVA Partisi İl Başkanı Orhan Vargeloğlu duruma tepki gösterdi.

SAĞLIK      16 Ekim 2021 - 14:17     0

Erol Olçok'ta hastaya 6 ay sonraya gün verildi

 

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nefroloji bölümünde muayene olan hastadan doktor ultrason istedi. Hasta, ultrason çektirmek için gittiğinde ise kendisine 6 ay sonrasına gün verildi.

Çorum DEVA Partisi İl Başkanı Orhan Vargeloğlu böbrek rahatsızlığı olan hastaya 6 ay sonrasına gün verilmesine, “Sözde sağlıkta çağ atladık. Yahu 6 ay sonraya hasta mı kalır, hastalık mı kalır?” diyerek tepki gösterdi.

‘6 AY SONRAYA HASTALIK MI KALIR, HASTA MI KALIR?’

DEVA Partisi il Başkanı Orhan Vargeloğlu, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne vatandaşın gitmesi için randevu alması gerektiğini, randevunun da ya telefonla ya da MHRS’ye girip almaya çalıştığını dile getirerek, hastaya randevu verilmediğini, üstelik randevu alan hastalara da 6 ay sonrasına gün verildiğini söyledi. 

Hükümet yetkililerinin sürekli eski günleri eleştirerek, kuyruklardan bahsettiğini aktaran Orhan Vargeloğlu, “Hadi diyelim şansınız yaver gitti, randevu aldınız, muayeneye gittiniz, sizi ultrasona gönderiyorlar. Altı ay sonraya randevu veriyorlar. Kuyruklar yok değil mi, kuyruklar evde. Yurttaşlar artık evlerinde hastane kuyruğu bekliyor. Yahu altı ay sonraya hasta mı kalır, hastalık mı kalır? Sözüm ona sağlıkta çağ atladık. Obalar, minialar yapacağımıza ne olur önce sağlık sistemi ve ekonomiyi düzeltin. Vatandaş acı çekiyor” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ