Çorum'da haksız fiyat artışı tespit edildi

Okuduğunuz haber
HALİL İBRAHİM'DEN 'CİN ALİ'YE SUÇ DUYURUSU

İnce: İskilipli Atıf’ı şehit ilan eden valiyi görevden alın

Anasayfa   /    Gündem    /    Halil İbrahim'den 'Cin Ali'ye suç duyurusu

Halil İbrahim'den 'Cin Ali'ye suç duyurusu

Çorum’un Belediye Başkanı  Halil İbrahim Aşgın, kendisini ‘Cin Ali’ye benzeten 'Rota Çorum' haber sitesini savcılığa şikâyet etti.

GÜNDEM      05 Subat 2021 - 13:41     0

Halil İbrahim'den 'Cin Ali'ye suç duyurusu

 

Çorum’un Belediye Başkanı  Halil İbrahim Aşgın, kendisini ‘Cin Ali’ye benzeten 'Rota Çorum' haber sitesini savcılığa şikâyet etti.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, 'rotacorum.com' hakkında "Ali olacam dedi Cin Ali oldu. Suya zam yapmadı faturasına yaptı" başlığı ile yaptığı haber nedeniyle suç duyurusunda bulundu. 

Rota Çorum'un yöneticisi gazeteci Elvan Yılmaz, emniyette verdiği ifadede, belediye başkanının suya zam yapmadığını söylediğini, ancak su faturaları incelendiğinde atık su ve evsel atık giderlerine zam yapıldığını tespit ettiklerini belirterek şöyle dedi: “Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın göreve ilk geldiğinde Ali olacağını söyledi. Yani Adalet, liyakat ve İstişare ile Çorum’a hizmet edeceğini ifade etmişti. Bizde buna atıfta bulunarak bu başlığı kullandık” dedi.

Elvan Yılmaz verdiği ifadesinin devamında, “Cin Ali milli eğitimin müfredatına da konu olmuş bir figürdür, hakaret içerse ilkokul çağındaki çocuklara okutulmazdı. Atılı suçu kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ