ENFLASYON RAKAMLARI SONRASI EMEKLİ ZAMMI BELLİ OLDU

Okuduğunuz haber
HASAN TULUK'A BÜYÜK ÖD0L

AK PARTİ İL BAŞKANI YUSUF AHLATCI BASINLA BULUŞTU

Anasayfa   /    Gündem    /    HASAN TULUK'A BÜYÜK ÖD0L

HASAN TULUK'A BÜYÜK ÖD0L

HAK ETTİĞİ ÖDÜLÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ALDI

GÜNDEM      12 Ocak 2022 - 08:44     0

HASAN TULUK'A BÜYÜK ÖD0L

Uluslararası Metal Sanatçımız Hasan Tuluk, 'Yaşayan İnsan Hazineleri Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri Ödülünü' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde dün akşam gerçekleştirilen 'Yaşayan İnsan Hazineleri Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri Ödül Töreni'nde önemli zanaatkarlar ödüllerini aldı.

Uluslararası Metal Sanatçımız Hasan Tuluk, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi Ödülü’ne layık görüldü. Sanatçımız ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, 21 kişi bir grup olmak üzere 22 yeni Yaşayan İnsan Hazinesi belirlendiğini belirterek, toplamda 65 kişi ve 2 grubun yaşayan İnsan Hazinesi Türkiye Ulusal Envanteri'de yer aldığını kaydetti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ