Sokağa çıkma yasağı tümüyle kalkıyor

Okuduğunuz haber
HİTİT ÜNİVERSİTESİ 35 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

En yüksek bütçeyi alan ikinci il olduk

Anasayfa   /    Eğitim    /    Hitit Üniversitesi 35 Öğretim Üyesi alacak

Hitit Üniversitesi 35 Öğretim Üyesi alacak

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fen- Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi'ne 7 Prof, 14 Doçent ve 14 Dr. Öğretim üyesi alacak.

EĞİTİM      22 Haziran 2021 - 13:33     0

Hitit Üniversitesi 35 Öğretim Üyesi alacak

 

 

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fen- Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi'ne 7 Prof, 14 Doçent ve 14 Dr. Öğretim üyesi alacak. Konu ile ilgili Hitit Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada;  "Erkek adayların askerlik durum belgesini başvuru evraklarına eklemeleri gerekmektedir. -Öğrenim belgesini yurtdışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. Müracaat esnasında lisans, yüksek lisans, doktora / tıpta uzmanlık belgesi, doçentlik belgesi, yabancı dil, askerlik durum belgesi ve istenilen diğer belgelerin aslı, noter onaylı sureti, Resmi Kurumlar tarafından aslı görülerek onaylanan suretleri veya e-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge olması gerekmektedir. - Başvuru yapan adayların koşullarının uygun olmadığının sonradan anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve ataması yapılmış olanlar ise iptal edilecektir. - Bakanlar Kurulu Kararları ve mahkeme kararlarınca terör örgütü olarak kabul edilmiş olan FETÖ/PDY, PKK ve DAEŞ başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle herhangi bir irtibatı veya iltisakı bulunmamak. Başvuran adayların atanmaya hak kazanması durumunda, tüm belgelerin asıllarını ibraz etmeleri gerekmekte olup, evrakların asıllarının teslim edilmemesi halinde  atamaları  yapılmayacak, yapıldıysa iptal edilecektir.” denildi


YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ