5.000 TL EMEKLİLERİ İKİYE BÖLDÜ

Okuduğunuz haber
İŞTE, AK PARTİ’NİN ÇORUM'DA Kİ TEMAYÜL SONUCU

CHP ÇORUM’DA ADAYINI ÖN SEÇİMLE BELİRLEYECEK

Anasayfa   /    Siyaset    /    İŞTE, AK PARTİ’NİN ÇORUM'DA Kİ TEMAYÜL SONUCU

İŞTE, AK PARTİ’NİN ÇORUM'DA Kİ TEMAYÜL SONUCU

AK Parti’nin geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve büyük merakla beklenen  temayül yoklamasının sonuçları belli oldu.

SİYASET      28 Kasim 2023 - 18:50     0

İŞTE, AK PARTİ’NİN ÇORUM'DA Kİ TEMAYÜL SONUCU

İŞTE, AK PARTİ’NİN ÇORUM'DA Kİ TEMAYÜL SONUCU

 

Rora Çorum’un parti kaynaklarından edindiği bilgilere göre, yapılan temayül yoklamasında AK Parti’nin belediye başkan aday adaylarından eski Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, en çok oy alan isim oldu.

Muhsin Dere’den sonra en çok oy alan diğer isim Muzaffer Külcü olurken, Zeki Gül ise bu yarışta kendine üçüncü sırada yer buldu.

Buhara Kültür Merkezi’nde yapılan temayül yoklaması, Balıkesir Milletvekili İsmail Ok başkanlığında Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık,

Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmez Toprak, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Dilara Ergül gözetiminde elektronik ortamda yapılmıştı.

.Temayül yoklamasında, parti üyeliği devam eden Genel Merkez Parti Kurucu Üyeleri, İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, merkez ilçeye bağlı belde ve belediye başkanları, Merkez İlçe Mahalle Başkanları, parti üyeliği devam eden ve aday adayı olmayan geçmiş dönem İl ve Merkez İlçe Başkanları, parti üyeliği devam eden ve aday adayı olmayan 22, 23, 24, 25, 26 ve 27. Dönem Milletvekilleri oy kullanabilmişti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ