“KADINA ŞİDDET SON BULMALI”

Okuduğunuz haber
JARDARMA AİLE İÇİ ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİ

SUNGURLU BELEDİYESİ TEDBİRLİ DAVRANIYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    JARDARMA AİLE İÇİ ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİ

JARDARMA AİLE İÇİ ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİ

Çorum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kendi bölgelerinde bulunan köy ve yerleşim alanlarında Aile İçi Şiddet ve Kadına Yönelik Şiddet Konularında Vatandaşlara Yönelik Bilgilendirme Faaliyetinde bulundu.

GÜNDEM      11 Haziran 2020 - 16:19     0

JARDARMA AİLE İÇİ ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİ

 

 

Çorum İl Jandarma Komutanlığı tarafından  yapılan yazılı açıklamada, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince, Çorum İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan köylerde vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyetleri icra edilmiştir.

Faaliyet esnasında, Covid-19 (Koronavirüs) kapsamında alınan  genel tedbirlere riayet edilerek çocuk,  genç  ve  yetişkin  olmak  üzere  yaklaşık (150) vatandaşa 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun ve ilgili mevzuatlar ile kadına yönelik ve aile içi şiddet mağdurlarının işlemlerinin yürütülüş esasları, acil durumlarda aranacak numaralar ve KADES (Kadın Destek Uygulaması) mobil uygulaması hakkında bilgilendirmelerde bulunulmuş, Jandarmanın tanıtımı yapılmış, faaliyet kapsamında hazırlanan afiş, broşür ve diğer materyaller dağıtılmıştır denildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ