DAVUTOĞLU: “GELECEK BAHARIN HABERCİSİYİZ”

Okuduğunuz haber
MISIRLARI YİYEN DOMUZLARI ÖLDÜRDÜLER

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ AMA AK PARTİ'YE ÜYE DEĞİL

Anasayfa   /    Gündem    /    MISIRLARI YİYEN DOMUZLARI ÖLDÜRDÜLER

MISIRLARI YİYEN DOMUZLARI ÖLDÜRDÜLER

Çorum Merkez Yoğunpelit Köyü’nde, köylünün ürünlerine zarar veren domuzlar için sürek avı düzenlendi. Çorum Avcılar Derneği üyelerinden Mustafa Yılmaz ve ekibi, Yoğunpelit Köyü’nde sürek avı yaparak köylülere zarar veren domuzların temizlenmesine yardımcı olduklarını söyledi

GÜNDEM      24 Subat 2020 - 20:08     0

MISIRLARI YİYEN DOMUZLARI ÖLDÜRDÜLER

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde Yoğunpelit Köyü’nde hayvan üreticilerinin çadır altında korumaya çalıştığı mısır silajı, domuzlar tarafından talan edilmişti. Mustafa Sağdıç ve Müslüm Seyis’in hayvanlarını beslemek için yaz aylarında bin bir güçlükle temin ettiği ve evin bahçesinde çadır altında korumaya çalıştığı mısır silajını bulan domuzlar, büyük zarara yol açmıştı. Bunun üzerine köyün içlerine kadar giren ve ürünlere zarar vermeye devam eden domuzlar için sürek avı yapıldı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ