ATATÜRK ADI SİLİNMEYECEK BİR DÜNYA LİDERİDİR

Okuduğunuz haber
ÖZCAN: NASIL BİR KILIF UYDURARAK YARDIM ALINIYOR

EMNİYETTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Anasayfa   /    SPOR    /    ÖZCAN: NASIL BİR KILIF UYDURARAK YARDIM ALINIYOR

ÖZCAN: NASIL BİR KILIF UYDURARAK YARDIM ALINIYOR

Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, İl Genel Meclisi’nin 2021 yılı bütçe görüşmelerinde, bir İl Genel Meclisi üyesinin, amatör spor kulüplerine yapılması planlanan maddi ve ayni yardımlarla ilgili yaptığı konuşmaya sert tepki gösterdi.

SPOR      10 Kasim 2020 - 14:24     0

ÖZCAN: NASIL BİR KILIF UYDURARAK YARDIM ALINIYOR

 

 

Meclis üyesinin bağlı bulunduğu partisinin grup başkanı sıfatıyla daha fazla sorumluluk içeren cümleler kullanması gerektiğinin altını çizen ve amatör kulüplerin yok sayılamayacağını dile getiren Başkan Özcan, sporun en temel unsurunun amatörler olduğunu ifade etti.

İl Genel Meclisi Üyesinin konuşmasında, "Spor malzemesi  150 bin TL. Her sene veriyoruz bunları. Geçen sene ödenek ayırmadığımız halde ‘yan yattı, çamura battı. Kılıfına uyduruldu’ ve bir şekilde verildi" sözleriyle amatörleri zan altında bıraktığını kaydeden Fatih Özcan, nasıl bir kılıfa uydurularak yardım alındığının açıklanması gerektiğini dile getirdi.

Geçtiğimiz yıl İl Özel İdaresi değil, Valilik bütçesinden kulüplere yardım yapıldığını, bunun  da yan yatıp, çamura batarak değil Sayın Valinin oluruyla gerçekleştiğini vurgulayan Özcan, amatörleri yok sayan bir anlayışın Çorum sporuna katacak bir şeyinin olmadığını söyledi.

Çorum Futbol Kulübü olarak alt yapıdan yetişen yetenekli oyuncuları profesyonel yaparak hem Çorum hem de Türk futboluna kazandırmayı amaçladıklarını, diğer amatör kulüplerin de aynı hedef doğrultusunda yavrularımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora kanalize etmek suretiyle topluma yararlı birer fert olarak kazandırma yönünde misyon üslendiklerini kaydeden Fatih Özcan, "150 bin TL gibi küçük sayılacak bir yardımın evlatlarımıza sunulacak olması kimi neden rahatsız eder anlamış değilim. Öyle ki bu paranın her zerresinde tüm Çorumluların hakkı var. Amatör futbol sahalarından, tribünden gelen biri olarak böyle bir açıklamayı şiddetle kınıyorum. Amatör  kulüplerin zor şartlarda hayatta kalma mücadelesini yakından bilenlerdenim.

Devletimizin hemen her branşta Türk sporuna, özellikle tesisleşme adına yaptığı katkılar gün gibi ortadayken bu tesislerden yararlanması gereken yavrularımızın böylesine sığ bir anlayışla engelleniyor olması düşündürücü. Hangi siyasi görüşten olursa olsun İl Genel Meclisi üyelerimizin aynı görüşe sahip olmadığına inanıyorum. Devletimizin evlatlarına sahip çıkması için Sayın Meclisi üyesinin deyimiyle  kimsenin yan yatıp, çamura batarak yada kılıfına uydurarak bir çaba içerisine girmeyeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ