Millet İttifakından Zeki Şen hakkında suç duyurusu

Okuduğunuz haber
SAĞBAN’IN MÜRİTLERİ CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDUĞU ÇOCUĞA SALDIRDI

Ceylan'a Çorum'a verdiği hizmetler için teşekkür

Anasayfa   /    Gündem    /    Sağban’ın müritleri cinsel istismarda bulunduğu çocuğa saldırdı

Sağban’ın müritleri cinsel istismarda bulunduğu çocuğa saldırdı

-Şeyh Eyyüp Fatih Şağban tarafından cinsel istismara uğrayan çocuk E.A. ve ailesi Sağban’ın müritleri tarafından darp edildi.

GÜNDEM      09 Temmuz 2021 - 23:39     0

Sağban’ın müritleri cinsel istismarda bulunduğu çocuğa saldırdı


-Çorum’un Sungurlu İlçesinde yaşayan E.A ve ailesi dün Sungurlu’da bir parkta Eyyüp Fatih Şağban’ın müritleri tarafından darp edildiler.

E.A’nın dedesi Fehmi.A,  Elvan Yılmaz’a yaptığı açıklamada, 5 Temmuz pazartesi günü saat 20.00 sıralarında torunu E.A ve kendi eşi ve kızının Sungurlu’da bir parkta yürürken Eyyüp Fatih Şağban’ın müritleri olduklarını söylenen 4’ü kadın 2’si çocuk 6 kişi tarafından saldırıya uğradıklarını ifade etti.

Dede Fehmi.A olayda  torunu E.A., eşi M.A. ve kızı  A.C.,’nin dart edildiklerini ileri sürdü. Fehmi A, olay sonrası  Eyyüp Fatih Şağban’ın müridi olan E.Ç., Y.H., D.H., E.A olmak üzere 4 kadından şikayetçi olduklarını aktardı.

 Eyyüp Fatih Şağban’ın cinsel istismarına uğrayan E.A’nın karakolda verdiği ifade de,  olayın olduğu akşam parkta yanlarına yaklaşan 4 kadının önce yüzüne tükürdüğünü dile getirerek, “Beni tekme tokatla yere yatırarak dövdüler. Bir yandan da, sizi Sungurlu’da yaşatmayacağız diye bağırıyorlardı” dedi.

NE OLMUŞTU?

Sakarya Akyazı'da 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklanan Uşşaki Tarikatı Şeyhi Fatih Nurullah takma adlı Eyyüp Fatih Şağban'a 'cinsel istismar' suçundan 10 yıl 5 ay hapis cezasına verildi. 

Eyüp Fatih Şağban hakkında düzenlene iddianamede ‘çocuğun zincirleme olarak cinsel istismarı’ ve ‘çocuğu cinsel amaçlı olarak hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından toplam 18 yıldan 55 yıl 1 ay 15 güne kadar hapis cezası istenmişti. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ