Emniyet zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Okuduğunuz haber
ŞAHİNER: YALANDAN KİMSE MİLLİYETÇİLİK YAPMASIN

Çorum’da 227 bin 114 mükellef var

Anasayfa   /    Gündem    /    Şahiner: Yalandan kimse milliyetçilik yapmasın

Şahiner: Yalandan kimse milliyetçilik yapmasın

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde 13 Türk vatandaşımızın şehit edilmesine ilişkin başsağlığı mesajı paylaştı.

GÜNDEM      15 Subat 2021 - 11:48     0

Şahiner: Yalandan kimse milliyetçilik yapmasın

 

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum diyen Başkan Şahiner, “Aziz milletimizin başı sağ olsun. Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kartal-2 Harekatı'nda şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Dualarımız, ülkemizin huzuru ve güvenliği için göğsünü siper eden tüm kahramanlarımız için” dedi.

Başsağlığı mesajının ardından bir açıklama daha yapan Başkan Şahiner, “Dağlarda gezen itlerin boynuna ipi takmayıp, devletin televizyonlarında demeç verdirenler, gözü yaşlı anaların karşısına çıkıp hesap soracağız diyor. İmralı da bir it yatıyor, kardeşi TV’de geziyor. Bu mudur bayrağa sahip çıkmak” dedi.

Başkan Şahiner,”Türk milletini tanımayanlara bu milletin ayranı kabarır. Bu millet Türk düşmanlarına gereğini yapmasını bekliyor. Yalandan kimse milliyetçilik yapmasın. Hodri meydan. Güçte, yetki de sizde. 13 şehidimizin hatırı için hadi kapadın şu HDP’yi de Devletliliğinizi, Türkçülüğünüzü, Milliyetçiliğinizi, Türkeşçiliğinizi görelim. Hadi buyurun, siz alın bu kararı bizde peşinizden hazırız” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ