YAKUP SARI’NIN MARDİN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DÖNEMİNDE 31 MİLYONLUK VURGUN İDDİASI

Okuduğunuz haber
ŞEYH SAĞBAN’IN İSTİSMAR ETTİĞİ ÇOCUĞA SALDIRANLAR MÜRİTLERE HAPİS CEZASI

ÇORUM’DA KÖY İMAMI  KOMŞUSUNUN BAKIR KAZANINI ÇALMIŞ

Anasayfa   /    Gündem    /    ŞEYH SAĞBAN’IN İSTİSMAR ETTİĞİ ÇOCUĞA SALDIRANLAR MÜRİTLERE HAPİS CEZASI

ŞEYH SAĞBAN’IN İSTİSMAR ETTİĞİ ÇOCUĞA SALDIRANLAR MÜRİTLERE HAPİS CEZASI

Sakarya'da 12 yaşındaki kız çocuğa istismarda bulunup ardından 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan Uşşaki tarikatı Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın cinsel istismarda bulunduğu çocuğa saldıranlar müritlerin cezası belli oldu.

GÜNDEM      21 Nisan 2022 - 23:00     0

ŞEYH SAĞBAN’IN İSTİSMAR ETTİĞİ ÇOCUĞA SALDIRANLAR MÜRİTLERE  HAPİS CEZASI

 

14 Nisan tarihinde Çorum Sungurlu  Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, bir den fazla kişiyi tehdit ve yaralama  suçundan yargılanan  sanıklar E.A., Didem H., E.Ç. ve Y.H.’e  tehdit suçundan 2 yıl 1 er yıl hapis cezası verilirken kasten yaralama suçundan ise, 2 bin Türk Lirası para cezasına çarptırıldılar.

 

NE OLMUŞTU?

Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban tarafından cinsel istismara uğrayan Y.A, babaannesi ve halası geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Çorum'un Sungurlu ilçesindeki parkta gezerken, tarikat üyesi beş kadının saldırısına uğradı.

Saldırgan müritler babaanneyi, halayı ve çocuğu yumruk ve tekmelerle dövüp yerlerde sürüklemiş ve "Sizi Sungurlu'da yaşatmayacağız, öldüreceğiz" diye tehdit etmişlerdi.

Olay sonrası Eyyüp Fatih Şağban'ın müritleri hakkında Y.A’nın ailesi suç duyurusunda bulunmuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ