TACİZ ŞÜPHELİSİ TUTUKSUZ YARGILANACAK

Okuduğunuz haber
SPOR YATIRIMLARI PROTOKOLÜ İMZALANDI

CHP MECİTÖZÜ’NDE

Anasayfa   /    SPOR    /    SPOR YATIRIMLARI PROTOKOLÜ İMZALANDI

SPOR YATIRIMLARI PROTOKOLÜ İMZALANDI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum’a yapılacak  spor ve gençlik yatırımları ile ilgili açıklamalar yaparken tesislerle ilgili devir protokollerini de imzaladı.

SPOR      29 Haziran 2020 - 15:29     0

SPOR YATIRIMLARI PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

Bakanlık’ta bugün Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanlarının da katıldığı bir tören düzenlendi.

Törende konuşan Bakan Kasapoğlu, Çorum’da 2002’de bir adet  olan yurt sayısının bugün 7’e çıktığını, 12 olan spor tesisi sayısının da 55’e ulaştığını açıkladı.

Merkez ve ilçelerde önemli yatırımları en hızlı şekilde Çorum’a kazandıracaklarının sözünü veren Kasapoğlu, merkez ile birlikte Laçin, Alaca, Dodurga, Osmancık, Bayat ve Oğuzlar İlçesi ile Düvenci Beldesi’ne yatırımların yapılacağını kaydetti.

Çorum’un gündeminden düşmeyen stadın imzalanan protokolle bakanlık olarak devralacaklarını bildiren Bakan Kasapoğlu, stadın kalan eksiklerini de bakanlık olarak tamamlayacaklarını söyledi. Yarım kalan spor salonu inşaatını da tamamlayarak Çorum’a kazandıracaklarını belirten Kasapoğlu, eski stadın yerine yapılacak olan millet bahçesi projesi kapsamında taşınması gereken sentetik çim sahaların yerine de 2 tane yeni saha yapacaklarını duyurdu.

“Yüzme bilmeyen kalmasın projesi” kapsamında 2 tanesi merkez olmak üzere 3 yarı olimpik havuzu Çorum’a kazandıracaklarını ifade eden Bakan Kasapoğlu, Çorum’a yeni bir Güreş Eğitim Merkezi. İlçelere gençlik merkezleri, sentetik sahalar yapılacağını vurguladı. 10 bin pota projesi kapsamında Çorum’a da 100 tane pota yapılacağını duyuran Bakan Muharrem Kasapoğlu, yurt yatırımları hakkında da bilgiler verdi.

Bakan Kasapoğlu’nun konuşmasının ardından da yapılacak olan tesislerle ilgili protokol imzalandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ