ÇORUM’DA KORKONAVİRÜSTEN 9 KİŞİ ÖLMÜŞ

Okuduğunuz haber
TRAKTÖR KAZASI MEVSİMİ AÇILDI:1 ÖLÜ

OLİMPİK YÜZME HAVUZU GÜN SAYIYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    TRAKTÖR KAZASI MEVSİMİ AÇILDI:1 Ölü

TRAKTÖR KAZASI MEVSİMİ AÇILDI:1 Ölü

Çorum’da traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM      28 Mayis 2020 - 20:09     0

TRAKTÖR KAZASI MEVSİMİ AÇILDI:1 Ölü

 

Kaza Çorum Merkeze bağlı Arslan Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.Ç.((55), eşi G.Ç.(56) ile birlikte traktörle tarladan evlerine dönerken yolda S.Ç.(22) ile D.Ç.’yi de yanlarına aldılar.

Sülüklü mevkiine gelindiğinde yolun meyilli olması nedeni ile sürücü H.Ç.’nin direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör taklalar atarak devrildi. Meydana gelen kazada S.Ç., H.Ç. ve G.Ç., yaralandı. Kazanın ihbar edilmesi ile olay yerine ambulans sevk edildi. 112 Ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan S.Ç. ile sürücü H.Ç. Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, H.Ç.’nin eşi G.Ç. ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ