Altı Nokta Körler Derneği  piknik düzenleyecek

Okuduğunuz haber
ÜLKE YANARKEN YANGINA GİDEN İTFAİYECİLERİ DURDURUP ŞOV YAPTILAR

Erol Olçok Hastanesi'nde sünnet krizi

Anasayfa   /    Gündem    /    Ülke yanarken yangına giden itfaiyecileri durdurup şov yaptılar

Ülke yanarken yangına giden itfaiyecileri durdurup şov yaptılar

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahlatcı ve Belediye Başkanı Aşgın, Türkiye’de çıkan orman yangınlarını söndürmek amacıyla destek vermeye gelen itfaiyecileri yolda durdurup fotoğraf çektirdi.

GÜNDEM      03 Agustos 2021 - 11:08     0

Ülke yanarken yangına giden itfaiyecileri durdurup şov yaptılar

 

 

Türkiye’nin Akdeniz ve Ege bölgelerinde çıkan orman yangınları nedeniyle Azerbaycan’dan bir grup itfaiye ekibi yangın söndürme çalışmalarına katılmak üzere Türkiye’ye geldi.

Gürcistan’dan Türkiye’ye giriş yapan Azerbaycanlı itfaiyeciler, yangın bölgelerine giderken dün akşam saatlerinde AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın tarafından Çorum’da durduruldu.

YANGINA GİDEN İTFAİYE ARAÇLARINI DURDURUP SOHBET ETTİLER

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve beraberindeki parti ve belediye yöneticileri ile birlikte Azerbaycan itfaiye araçlarını durdurarak itfaiyecilerle bir süre sohbet etti. Ellerinde Türkiye ve Azerbaycan bayrakları ile Azerbaycanlı itfaiyecileri çevre yolunda durduran Ahlatcı ve Aşgın kameralara poz verdi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ