Üretici: Soğan fiyatı maliyetinin çok altında

Okuduğunuz haber
ULUCAMİ'DE BİR GARİP OLAY

ÇORUM GENELEVİ YIKIMINDA OLAYLAR ÇIKTI

Anasayfa   /    Gündem    /    ULUCAMİ'DE BİR GARİP OLAY

ULUCAMİ'DE BİR GARİP OLAY

CEMAAT ÖNÜNDE KÜFÜRLEŞEN İMAM VE MÜEZZİNLERİN GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

GÜNDEM      04 Ekim 2021 - 08:33     0

ULUCAMİ'DE BİR GARİP OLAY

Çorum'da aynı camide görev yapan üç imam, cami cemaatinin önünde birbirleri ile küfürlü tartışmaya girdi. Cami cemaatinin müftülüğe şikayet etmesi üzerine müftülük imamları görevden aldı.
Çorum Ulucami'de görev yapan baş imam Mustafa Gökmen, müezzinler Hasan Çakmak ile Duran Yalçın cemaatin önünde küfürlü tartışmaya girdi. İl Müftülüğü kararıyla imam ve müezzinler farklı camilerde görevlendirildi.
‘KÜFÜR EDEN HOCALARIN ARKASINDA NAMAZ KILMAYIZ’
Küfürlü tartışmaya şahit olan cami cemaati, “Biz birbirlerine küfür eden hocaların arkasında namaz kılmayız” diyerek her üç imamı Çorum İl Müftülüğüne şikâyet etti. Bunun üzerine İl Müftüsü Muharrem Biçer, olayı araştırmak üzere müfettiş görevlendirdi. Müfettişlerin incelemeleri sonucu hazırlanan raporun ardından, Mustafa Gökmen, Emre Camisi’nde, Hasan Çakmak Hz. Ebubekir Camisi’nde, müezzin Duran Yalçın ise Mevlana Camisi’nde görevlendirildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ