ÖZEL İDARE NE İŞE YARAR?

Okuduğunuz haber
UZAKTAN EĞİTİM UZATILDI

KARI-KOCA KORONAVİRÜS KURBANI

Anasayfa   /    Eğitim    /    UZAKTAN EĞİTİM UZATILDI

UZAKTAN EĞİTİM UZATILDI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk korona virüsü salgını nedeniyle 30 Nisan'a kadar ara verilen eğitimde yeni yol haritasını açıkladı. Uzaktan eğitim 31 Mayıs'a kadar devam edecek.  

EĞİTİM      29 Nisan 2020 - 12:49     0

UZAKTAN EĞİTİM UZATILDI

 


Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk korona virüsü salgını nedeniyle 30 Nisan’a devam edeceği açıklanan uzaktan eğitimde sürenin 31 Mayıs’a kadar uzatılacağını açıkladı.
Selçuk’un açıklamalarından başlıklar şöyle:

UZAKTAN EĞİTİME TUTUNUN
 16 Mart 2020 itibariyle okullara ara verme ile birlikte bir hafta gibi kısa bir süre içinde uzaktan eğitimi hayata geçirdik. Salgının başladığı tarihten itibaren uzaktan eğitime geçmenin faydalarını da görüyoruz. Uzaktan eğitimin 31 Mayıs’a kadar devam etmesi kararlaştırılmıştır. Uzaktan eğitim şu anda elimizdeki tek seçenek. Tüm çocuklarımızdan ve velilerimizden ricam uzaktan eğitime sıkıca tutunmaları.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ