VAY HALİL İBRAHİM VAY

Okuduğunuz haber
VATANDAŞ BELEDİYE İLE DALGA GEÇTİ

BU YOLUN PROJESİNİ AZRAİL’Mİ YAPTI…

Anasayfa   /    Gündem    /    VATANDAŞ BELEDİYE İLE DALGA GEÇTİ

VATANDAŞ BELEDİYE İLE DALGA GEÇTİ

Bayat Gediği 24. Sokak sakinleri tozlu yoldan şikâyetlerini 'teşekkür'le dile getirdiler

GÜNDEM      20 Mayis 2020 - 19:24     0

VATANDAŞ BELEDİYE İLE DALGA GEÇTİ

 

 

Çorum'da Buharaevler Mahallesi Bayat Gediği 24. Sokak sakinleri, sıcak asfalt taleplerini ilginç bir yöntemle duyurdular.

 Bayat Gediği 24. Sokak sakinlerinin uzun süredir beklediği yol açma çalışması AK Partili Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından hayata geçirildi. Alt yapı çalışmaları ve söz konusu yol üzerindeki yapı engelleri de tamamen ortadan kaldırıldı. Bölge sakinleri bu kez yeni açılan yola asfalt için harekete geçti. Mahalle sakinleri bölgede yol açma çalışmalarının tamamladığını, ancak asfaltın henüz serilmediğini ifade etti.

Asfalt beklentilerini sosyal medya hesaplarından dillendiren bölge sakinlerinden birisi, özel aracının camında  oluşan toz katmanı üzerine 'Çorum Belediyesi toz için teşekkürler' yazdı.

Bir başka mahalle sakini ise, yolda yoğun toz nedeniyle görüş mesafesinin tamamen kaybolduğunu, kaza riskinin yanı sıra evlerin içine ve çocukların ciğerlerine toz dolduğunu hatırlatarak, "Bizim binada oturan çocukların sokağa çıkma yasağı değil, balkona, cama da çıkma yasağı var. Ne kadar sürer Başkanım..."dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ