Büro İş Sendikası'ndan İskilipli Atıf'ı ananlara suç duyurusu

Okuduğunuz haber
ZİRAAT ODASI BAŞKANLARINDAN VALİ ÇİFTÇİ’YE DESTEK

Ziraat Odası Başkanlarından Vali Çiftçi’ye Destek

Anasayfa   /    Gündem    /    Ziraat Odası Başkanlarından Vali Çiftçi’ye Destek

Ziraat Odası Başkanlarından Vali Çiftçi’ye Destek

İskilipli Atıf Hoca'nın 95. anma törenine katıldığı için bazı siyasiler ve basın yayın organları tarafından eleştirilere maruz kalan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ye bir destekte Çorum Ziraat Odaları başkanlarından geldi.

GÜNDEM      09 Subat 2021 - 15:31     0

Ziraat Odası Başkanlarından Vali Çiftçi’ye Destek



Çorum Ziraat Odası binasında tüm Ziraat Oda Başkanlarının katılımı ile yapılan basın açıklamasında konuşan Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, “İskilipli Atıf Hocanın anma programına katılımından dolayı Sayın Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi’yi destekliyoruz ve milletin değerlerine sahip çıkılan her çalışmanın yanında olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz” dedi.
Basın açıklamasına; Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Bayat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Boğazkale Ziraat Odası Başkanı Ahmet Meteoğlu,  Dodurga Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Göker, İskilip Ziraat Odası Başkanı Seyfullah Mücait Şahin, Kargı Ziraat Odası Başkanı Ali Ercan Tokmak, Laçin Ziraat Odası Başkanı Duran Çardaklı,  Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Ramazan Kelepircioğlu, Uğurludağ Ziraat Odası Başkanı Davut Saygı, Ortaköy Ziraat Odası Başkanı Ramazan Topcu katıldı.
Sayan, İskilipli Atıf Hoca'nın 95. anma törenine katıldığı için bazı siyasiler ve basın yayın organları tarafından eleştirilere maruz kalan Vali Mustafa Çiftçi'yi sonuna kadar desteklediklerini söyledi.
Devletin valilerinin milletin değerlerine karşı hassasiyet göstermeleri gerektiğini belirten Sayan, “Özellikle manevi değerlerimize karşı saldırmayı marifet bilenler, zaman zaman böyle çıkışlar yapmaktalar. Devletin valilerinin milletin değerlerine karşı hassasiyet göstermeleri önemlidir ve de gereklidir” diye konuştu.
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin Çorum halkı ile bütünleştiğini ifade eden Sayan, “Göreve geldiği gün itibariyle inancını, sevgisini ve azmini tüm çorum halkına çıkarsız, menfaatsiz hissettiren, halkı ile hemhal olan, tevazu ve devlet ciddiyetini bir arada tutabilen, kapısı ve gönlü milletine açık, Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi'yi de Çorum halkı Allah sizi aynı duygularla seviyor. Bu sevgiyi de zihni ince, ruhu kirli, maksadı popilizim olan kimseler anlayamaz” dedi.
Vali Çiftçi’nin Çorum çiftçine verdiği destekleri Çorum Ziraat Oda başkanları olarak gayet iyi bildiklerini açıklayan Sayan, “Çorum tarımının kalkınması için elinden gelen her türlü fedakarlığı esirgemeyen Sayın Valimizin çiftçi temsilcileri olarak her zaman yanında olduğumuzu bildiriyoruz” şeklinde konuştu.
Bölücü ve ayrıştırıcı açıklamalardan kaçınılmasını isteyen Sayan, “Çorum'un hassasiyetini bilen herkesten ricamız, birlik ve beraberliğimize zarar verici beyanlardan kaçınılmasını ümit ediyoruz” dedi.
Vali Mustafa Çiftçi’nin yaklaşımının doğru olduğuna işaret eden Sayan, “Sayın Valimize, milli ve manevi değerlerimize karşı gösterdiği hassasiyet ve yönetim anlayışından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ