MOTOSİKLET KAMYONA ARKADAN ÇARPTI: 1 yARALI

Okuduğunuz haber
AHLATCI 4 HEDEF BELİRLEDİ

SOKAĞIN İSMİ DEĞİŞTİ, TABELA ASILDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI 4 HEDEF BELİRLEDİ

AHLATCI 4 HEDEF BELİRLEDİ

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum’a kazandırmak istediği “Havaalanı, Hızlı ve Yük Treni, Devlet Hastanesi ve Acemi Birliği olmak üzere 4 temel hedefinin bulunduğunu açıkladı.

SİYASET      20 Subat 2020 - 18:36     0

AHLATCI 4 HEDEF BELİRLEDİ

 


 

Yusuf Ahlatcı, Çorum’u hak ettiği konuma getirmek olduğunu dile getiren Ahlatcı, bu hedef doğrultusunda da bakanları, genel başkan yardımcılarını Çorum’a getirdiklerini, ayrıca milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte Ankara’da da Çorum için ziyaretler ve görüşmeler yaptıklarını anlattı.

Gülabibey mahallesi sakinleriyle bir araya gelen, Çorum ile ilgili olarak 4 temel hedefinin olduğunu açıklayan ve bunların “Havalimanı, Hızlı ve Yük Treni, Eski Devlet Hastanesinin yeniden açılması ve Acemi Birliği” olduğunu belirten İl Başkanı Ahlatcı, bunların Çorum’a kazandırılması halinde hem iş sahasının artacağını, hem de Anadolu Kaplanı olan Çorum’un gelişmesinin hızla devam edeceğini kaydetti.

ÇOCUKLUK YILLARINI ANLATTI

Çocukluk yıllarının geçtiği mahallede eski komşuları ve semk sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, çocukluğunun en güzel yılları ve en güzel anılarının Gülabibey Mahallesi’nde olduğunu hatırlattı.

Komşuluk ilişkilerinin en yoğun yaşandığı mahallede o dönemlerde tüm mahallelinin birbirini tanıdığını ve sahip çıkardığı dile getiren Ahlatcı, duygusal anlar yaşandığı çocukluk anılarını da paylaştı. Ahlatcı, “Bizler akşam geç saatlere kadar oyun oynar annelerimiz, hadi akşam oldu yer mühürlendi eve diye seslenirdi ama bizler oynamaya devam ederdik. Annelerimiz apartman önünde halı yıkardı çocukluya bizde yardımcı olurduk ama yardımcı olurken de her tarafımız su ve sabun köpüğü olur şakalaşırdık annelerimiz bize yapmayın hasta olursunuz diye seslenirdi” şeklinde konuştu.

 

ERDOĞAN TÜM MAZLUMLARIN UMUDU

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da övgüyle söz eden Ahlatcı, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyadaki tüm mazlum insanların yanında durması milletimiz ve sizler sayesindedir. Allah, ona güç kuvvet versin. Suriye’de, Filistin’de, Libya’da Arakan’da, Mısır’da İdlib’de Irak’ta dünyanın her yerinde bir mazlum varsa onun yanında olan liderimiz ve milletimiz bulunmaktadır. Geçtiğimiz gün Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Pakistan ziyaretinde Cuma namazı vaktinde Pakistanlı imam, Cumhurbaşkanımız varken imamlık yapamayacağını, namazı onun kıldırması gerektiğini sen Müslümanların emirisin benim namaz kıldırmam uygun olmaz dedi. Tüm Müslüman ülkeler tarafından Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ümmetin umudu ve lideri olarak görülmektedir” ifadelerini kullandı.

 

Gülabibey Mahallesi’nde faaliyet gösteren Diriliş Çay Ocağındaki toplantıya İl Başkan Yardımcıları Emre Turan, Ercan Daşdan, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Belediye Meclis Üyeleri Murat Kılıçlı ve Bülent Özdoğan ile Mahalle Muhtarı Hasan Belli ve mahalle sakinleri katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ