HEMŞEHRİMİZ CEREN DAMAR’IN KATİLİNİN AVUKATINA HAPİS CEZASI

Okuduğunuz haber
AHLATCI: SİYASETİMİZİ GÖNÜL ALMAK ÜZERİNE KURDUK

BORSADA BÜYÜK MANİPÜLASYON:  İŞLEMLER AHLATCI  YATIRIM’DA YOĞUNLAŞIYOR İDDİASI

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI: SİYASETİMİZİ GÖNÜL ALMAK ÜZERİNE KURDUK

AHLATCI: SİYASETİMİZİ GÖNÜL ALMAK ÜZERİNE KURDUK

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, teşkilat çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarla birebir buluşmak için esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

SİYASET      16 Eylül 2022 - 20:18     0

AHLATCI: SİYASETİMİZİ GÖNÜL ALMAK ÜZERİNE KURDUK

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, teşkilat çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarla birebir buluşmak için esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Ahilik haftası kapsamında bugün esnaf ziyaretlerine Ulukavak Mahallesi ile devam eden Başkan Ahlatcı, esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyerek talep, öneri ve istekleri ilk elden dinledi.

Beraberinde parti yöneticileriyle esnafı ziyaret eden Ahlatcı, genel ve yerel konularda karşılaştığı vatandaşlarla selamlaşıp, sohbet ederek taleplerini dinledi.

Bir yandan görüşme taleplerini geri çevirmemek için kabullerini sürdüren bir yandan da teşkilat çalışmalarına iştirak eden İl Başkanı Ahlatcı, esnaf ziyaretlerini de aksatmıyor.

Program için gittiği mahallelerde esnaf ziyaretleri yapan İl Başkanı Ahlatcı, hem vatandaşlarla yakın temas kuruyor hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletip hükümetinin eser ve hizmet politikasını anlatıyor.

Esnafın ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkan Ahlatcı, uğradığı çayocağı, kahvehane, lokanta ve pastane de vatandaşlarla sohbet ederek, onlarla fotoğraf çektirdi.

Tevazu, samimiyet, gayret ile herkesi kucaklamaya devam edeceklerini belirten Yusuf Ahlatcı, "Her zaman halkımızla, esnafımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Siyasetimizi gönül almak üzerine kurduk, insanlara değme, muhabbetlerine ortak olmak üzere kurduk. Her zaman da bu düstur üzere devam edeceğiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi tevazu samimiyet gayret ile herkesi her kesimi kucaklamaya devam edeceğiz" dedi.

Esnafları iş yerlerinde ziyaret edip gönül sofralarına misafir olan Ahlatcı, muhabbetle demlenen çaylar, samimiyetle dinlenen esnaf sohbetiyle günün yorgunluğu da atmış oluyor. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ